Huse til salg i Herning

Et nyt og færdigbygget hus er den perfekte løsning til dig, der ønsker alle fordelene ved et nybygget hus og hos Milton Huse er der flere forskellige inspirationshuse klar indflytning i Vestjylland.  

 

Leder du efter et nyt hus i Vestjylland? Så foreslår vi, at du lægger vejen forbi et af Miltons inspirationshuse i Herning og omegn. Her kan du komme ud og opleve rumfornemmelsen i et nyt og energivenligt hus opført efter moderne standarder. Vi tør godt love, at det er noget andet end i de fleste ældre huse.

I udstillingshusene er der masser af inspiration at hente, hvis du barsler med dit eget nybyggede Milton hus. Skulle det vise sig, at et af husene matcher dine og familiens ønsker og behov, har du mulighed for at købe et nøglefærdigt hus til en god pris.

Med et nybygget Milton hus er du sikret minimale udgifter til energi og vedligehold de næste mange år frem. Det er tid og penge, som i stedet kan bruges på familie og fritid.

Nøglefærdige huse i Vestjylland

Her på siden får du et overblik over Miltons aktuelle huse til salg på tværs af Vestjylland.

Alle husene er opført og indrettet med kærlighed for de små detaljer, så du får en oplevelse af at træde ind i et rigtigt hjem, når du besøger et inspirationshus.

Her kan du opleve forskellige planløsninger, materialevalg og arkitektoniske detaljer og finde ud af, hvad der passer til dig og din familie. Hos Milton Huse er vi klar til at hjælpe dig med at udleve drømmen om et personligt typehus i Vestjylland med plads til familie, venner og drømme.

Gå på opdagelse i vores huse 

Kig forbi et af vores mange udstillingshuse fordelt rundt i det danske land, som har åbent hver søndag. Her noget for enhver smag, og helt sikkert masser af inspiration til jeres kommende hjem. 

Se udstillingshuse

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot