For Milton Huse handler nybyg altid om tryghed og tillid

Det tager vi højde for i byggeprocessen, når vi tildeler dig én fast kontaktperson igennem hele forløbet. Det tager vi højde for, når vi udarbejder kontrakten og giver dig en pris, som ikke ændrer sig, når byggeriet igangsættes inden for aftalt tid. Det tager vi højde for, når vi indgår aftaler med samarbejdspartnere og leverandører for at sikre dig høj kvalitet og gode vilkår.

En forudsigelig økonomi

 • Fast pris på dit byggeri - Den pris du skriver under på i kontrakten, ændrer sig ikke, når byggeriet igangsættes inden for aftalt tid.
 • Betal først ved indflytning - Vi kræver ingen udbetaling eller depositum.
 • Få et gratis lånebevis inden for 24 timer - Så ved du, hvor meget du kan bygge for hos Milton Huse.
 • Gratis bankgaranti - Tilbydes i samarbejde med Nordea.
 • Finansiering af byggegrund - Milton Huse samarbejder med Nordea, der tilbyder finansiering af byggegrund til 0% i rente*.
 • Byggestrøm og forsikringer inkluderet - Milton Huse afholder alle udgifter til byggestrøm samt entreprise- og byggeskadeforsikring.
 • Fast pris på ekstrafundering og bortkørsel af jord - Før byggeriet undersøger vi jordbunden og de geotekniske forhold og giver dig en fast pris på ekstrafundering og bortkørsel af overskudsjord.

En tryg proces

 • Én kontaktperson – Du får en personlig byggerådgiver gennem hele processen frem til aflevering.
 • Hos Milton får du altid en indflytningsdato.
 • Betinget hussalg - Har du et hus, du skal have solgt først? Så kan du betinge kontrakten af et salg.
 • Effektiv byggeproces - En erfaren og dedikeret Milton-byggeleder sørger for solid byggestyring i samarbejde med Milton Huses tekniske afdeling.
 • Vi tegner, før vi handler – Inden du skriver under på noget, sætter vi sammen stregerne til dit drømmehus.
 • Se, hvad du får - I Miltons inspirationshuse kan du se og opleve eksempler på den kvalitet og finish, vi leverer.

En pålidelig samarbejdspartner

 • Familieejet håndværkervirksomhed – Milton Huse er stiftet af håndværkere og nybyggere, som kender processen indefra.
 • Velkonsolideret økonomi - Milton Huse er en veldrevet virksomhed med en sund økonomi og kompetente medarbejdere i hele landet.
 • Gennemprøvet koncept -  Milton Huse bygger på mere end 25 års erfaring fra byggebranchen. Alene i 2021 realiserede Milton Huse 2.122 boligdrømme for glade nybyggere.

*Finansiering af byggegrund

Den variable rente på 0 pct. gælder maksimalt op til 2 år, hvorefter lånet forfalder til fuld indfrielse. Renten forudsætter i øvrigt, at du bruger Nordea koncernen til alle dine daglige bankforretninger og boligfinansiering herunder endelig finansiering af byggeriet. Tilbuddet gælder for nyoprettede Nordea BoligKredit Grund på købstidspunktet. Ved en kredit med variabel rente, hvor hovedstolen er 500.000 kr., vil der efter stiftelsesomkostninger blive udbetalt 490.970 kr. Stiftelsesomkostningerne udgør alene tinglysningsafgiften på 9.030 kr. Med en variabel debitorrente på 0 pct. og en løbetid på 2 år med annuitetsafvikling, vil lånet have en ÅOP på 0,94 pct. Lånet afvikles de første 2 år med syv ydelser på 4.167 kr. pr. kvartal, svarende til afvikling på et 30-årigt lån, hvorefter lånet indfries fuldt ud med en ydelse på 470.833 kr. Det samlede beløb, der skal betales tilbage vil være 500.000, hvoraf de samlede omkostninger udgør 9.030 kr. Ved en kredit med variabel rente, hvor hovedstolen er 500.000 kr., vil der efter stiftelsesomkostninger blive udbetalt 490.970 kr.

Stiftelsesomkostningerne udgør alene tinglysningsafgiften på 9.030 kr. Med en variabel debitorrente på 0 pct. og en løbetid på 2 år med afdragsfrihed, vil lånet have en ÅOP på 0,92 pct. Lånet forfalder til fuld indfrielse efter 2 år med en ydelse på 500.000 kr. Det samlede beløb, der skal betales tilbage vil være 500.000, hvoraf de samlede omkostninger udgør 9.030 kr.

   

Nybyg – et værdifuldt valg: Der kan være mange penge at spare ved at bygge nyt frem for at renovere. Se boligspecialistens regneeksempel.

    

Bankpar byggede nyt: Tobias og Camilla drømte om at gå nybyggervejen, men først blev det store regneark fundet frem. Læs deres overvejelser.

      

Sunde løsninger og mere fritid i nybyg: Siden 1960 har Danmark fået 12 nye bygningsreglementer. Læs om fordele ved nybyggede huse.

Mød en professionel byggerådgiver 

Book et møde allerede i dag - og glæd dig til at hilse på din lokale byggerådgiver.

Oplev, hvordan en rådgiver fra Milton Huse lytter, inspirerer og giver professionel sparring. Efter mødet er du allerede meget klogere på, hvordan din boligdrøm bliver til virkelighed.
Vi glæder os til at hilse på dig.

Hos Milton Huse prioriterer vi, at du har én kontakt fra idé til færdigbygget hus. Så vælger du at gå videre med Milton Huse, vil du have samme kontaktperson igennem hele processen. Kunderne fortæller os, at det er trygt.

 

Book møde

Trustpilot