Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Følfodvej 24, 8800 Viborg

Milton Huses kontantpris:

Følfodvej 24, Viborg

Husbeskrivelse
Fantastisk beliggende udstillingshus i Viborgs nye sydlige bydel (Arnbjerg). Området ligger skønt tæt ved Søndersø, Ødalens skovområde og Viborg Golfklub. Det nye kvarter får etableret ny daginstitution og indkøbsmulighed, Rema1000, helt tæt ved.

Huset set udefra
Huset er et flot længehus i mursten – Libra fra Strøjer Tegl. Huset er med sadeltag og udhæng samt ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; Sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 52 integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret, samt 10 overdækket terrasse. Grunden er på 952 med en dejlig syd-/vestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til veludstyret bryggers, fordelingsgang til 3 store børneværelser og badeværelse med bruseniche. Fra gangen træder du direkte ind i stort veludstyret køkken/alrum med alkove, depotrum og gennemgående skråloft, samt store vinduespartier. Fra Køkken/alrum er der adgang til husets stue med skråloft. Her er udgang til syd/vestvendt overdækket terrasse. Forældreafdelingen består af soveværelse med walk-in closet og eget badeværelse.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminatgulve – Milano Eg Beige i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt 60 x 60 cm gulvklinker.
I hele huset er der hvide Troldtekt lofter. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset opvarmes med fjernvarme og gulvvarme i alle rum, Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er efter BR2018. 

Ønsker du at vide mere om dette spændende hus - kontakt din lokale byggerådgiver på tlf. 7562 4300.

SIDSTE ÅBENT HUS 20/3 2022

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

170 m² længehus
52 m² integreret dobbelt carport med redskabsrum
10 m² overdækket terrasse
3 store børneværelser
Energiklasse er efter BR2018
Betal først ved overtagelse

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot