Modelfoto

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Thoruplund 16, 8600 Silkeborg

Milton Huses kontantpris:

Thoruplund 16, Silkeborg

Husbeskrivelse
Fantastisk beliggende udstillingshus i Voel øst for Silkeborg. Udstykningen ligger skøn tilbagetrukket med fri udsigt til åbne marker. Kort afstand til motorvejstilkørsel med kun 20 min til Århus og 25 min til Herning.  

Huset set udefra
Huset er et flot længdehus på 170  i mursten – Verona fra Randers Tegl. Huset er med afvalmede gavle og udhæng samt ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; Sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 52  integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret, samt 10  overdækket terrasse.
Grunden er på 933  med en dejlig syd-/østvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Husets bryggers er tilgængelig fra både entré og carport. Fra husets entré er der direkte adgang til børneafdelingen med 3 store værelser samt et gæstebadeværelse. Fra husets entré/gang bliver du ledt videre til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning.
Alrummet er med 15 graders gennemgående skråloft. I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler, og udgang til terrasse i husets hjørnekrog. Forældreafdelingen består af soveværelse med adgang til eget badeværelse.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminatgulve – Eg White Empire XL i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt 60 x 60 cm gulvklinker.
I hele huset er der hvide ultrafin troldtekt lofter. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset har et Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er efter BR2018.


Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

52 m² integreret carport med redskabsrum
10  overdækket terrasse.
Flotte mursten fra Verona fra Randers Tegl.
Troldtekst i hele huset samt 15 graders gennemgående skråloft i alrummet. 
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot