Besøg en Inspirationsby

Én vej, fire huse, masser af inspiration

I september 2022 slog Milton Huse og Menzer & Kristensen dørene op til den første i en række af inspirationsbyer, hvor du nemt og bekvemt kan samle inspiration fra flere forskellige huse på én gang.

Som perler på en snor ligger husene i Inspirationsby Kolding placeret på Hørvænget i det sydlige Kolding og præsenterer fire forskellige bud på, hvordan nybyg anno 2022 kan tage sig ud. Her kan man som besøgende opleve alt fra et lavenergihus med solceller og jordvarme til 160 optimalt udnyttede kvadratmeter med plads til både alkove og køkkendepot.

”Idéen med inspirationsbyen er at gøre det så nemt som muligt for potentielle nybyggere at opleve så meget forskelligt som muligt på ét sted”, siger Anders H. Petersen, der er regionschef for Milton Huse i Syd/- Østjylland.

”Når man kaster sig ud i nybyggeri, er det en kæmpe hjælp at komme ud og opleve forskellige muligheder med egne øjne, så man kan danne sig et reelt indtryk af, hvordan en specifik planløsning, husstørrelse eller andet ville fungere for ens egen familie”.

Udover at levere idébrændstof til kommende nybyggere fungerer inspirationsbyen også som et kontor, hvor du seks ud af syv dage om ugen kan møde en professionel byggerådgiver og blive klogere på dine egne muligheder for at bygge nyt.

Noget for enhver smag
Milton Huse står bag tre af de fire huse i Inspirationsby Kolding, mens søsterselskabet Menzer & Kristensen står bag det fjerde hus i karakteristisk funkisstil. Milton husene er tegnet og designet med henblik på at vise forskellige arkitekturer, materialer og planløsninger.

Drømmer du for eksempel om en stor garage til biler eller hobby, kan du besøge et vinkelhus med en integreret garage på hele 60 kvadratmeter og mærke efter, om det er noget der skal prioriteres i budgettet. Går du et par skridt længere ned ad vejen, finder du et veldisponeret forskudt vinkelhus, der demonstrerer hvordan 160 kvadratmeter med lidt omtanke kan rumme både fire værelser og moderne bekvemmeligheder som alkove og køkkendepot. Er det vigtigt for dig at producere din egen grønne energi, kan du også opleve et moderne lavenergihus med jordvarme, 16 integrerede solceller i taget og et batteri i redskabsskuret til opbevaring af overskudsstrømmen.

”Vi har forsøgt at ramme noget forskelligt med alle husene, også prismæssigt, for at illustrere at der er rigtig mange måder at være nybygger på hos Milton Huse”, siger Anders H. Petersen.

”Vi havde omkring 150 familier og par forbi på åbningsdagen, og noget af det, som gik igen i tilbagemeldingerne, var netop forskelligheden, som ramte bredt i forhold til de besøgende. Nu glæder vi os bare til at vise endnu flere kommende nybyggere rundt i husene og hjælpe dem godt i gang med egne byggeprojekter”.

Flere inspirationsbyer på vej
Inspirationsbyen i Kolding er den første i en række af kommende inspirationsbyer rundt omkring i Danmark. Silkeborg er den næste destination i rækken, ligeledes i samarbejde med Menzer & Kristensen. Her kan kommende nybyggere opleve fem unikke huse. 

Foruden de nye inspirationsbyer fortsætter Milton Huse med at opføre enkeltstående og parvise inspirationshuse mange forskellige steder i landet. Følg annonceringen af nye inspirationsbyer og inspirationshuse på miltonhuse.dk.

 

Book en rundvisning

Via miltonhuse.dk kan du booke en rundvisning i inspirationsbyen og få en bredere introduktion til husene og de forskellige løsningers betydning for pris, funktionalitet og fremtid.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot