Nye huse til salg i hele landet

Et nyt og færdigbygget hus er den perfekte løsning til dig, der ønsker alle fordelene ved et nybygget hus uden at begynde fra nul. Herunder kan du finde nøglefærdige huse til salg i hele landet. Klik på din landsdel for at indsnævre søgningen eller se ekstra nedsatte huse under 'Gør en god handel'. 

Nye huse til salg

Milton Huse vil altid gerne hjælpe dig med at bygge dit drømmehus fra bunden, uanset hvor i landet du vil bo (inkl. brofaste øer). Vi har desuden masser af inspirationshuse, som allerede står opført rundt i hele Danmark. Alle disse huse er til salg, så du kan købe et nyt og nøglefærdigt hus uden at skulle tage stilling til plantegninger, tagløsninger eller murstenstyper.

Milton Huses boliger ligger i hele landet, så du kan både finde huse til salg i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Inspirationshusene er desuden møbleret, så du kan få masser af inspiration til indretningen af dit nye hus og opleve, hvordan det føles at opholde sig i et nybygget Milton-hus.

Hvis du vil se et eller flere af de huse, som Milton Huse har til salg, kan du komme forbi til åbent hus hver weekend. Foretrækker du at se huset, uden at der er andre til stede, kan du bestille en eksklusiv 1:1 fremvisning, hvor du bliver vist rundt i et nøglefærdigt hus af en professionel byggerådgiver fra Milton Huse.

Har du nogen spørgsmål til Miltons inspirationshuse, nøglefærdige huse eller om at bygge nyt, så er du altid velkommen til at kontakte Milton Huse.

 

Nøglefærdigt hus klar til indflytning

Alle de inspirationshuse, som du finder ved at vælge en landsdel øverst på siden, er til salg. Husene er nøglefærdige. Det betyder, at du ikke skal gøre andet end at sætte nøglen i døren og nyde dit skønne, nybyggede hus. Vi sørger selvfølgelig for, at huset er skinnende rent og indflytningsklart, når du flytter ind – din eneste bekymring er, hvor hurtigt du kan få nøglerne.

Der er store fordele ved at købe et nybygget, færdiglavet hus frem for et ældre hus. Et nybygget hus fra Milton Huse er altid energioptimeret. Det betyder, at du kan spare mange penge på energiregningen de næste mange år. Desuden går der mange år, før du skal bekymre dig om rustne rør og andre udskiftninger og reparationer.

Passer de nøglefærdige huse, som Milton Huse har til salg, ikke perfekt til dig og dine behov? Eller har du bare mere lyst til at bygge dit helt eget hus? Se et udpluk af plantegninger, og find frem til hvilken hustype, der passer bedst til dig og din familie.

 

Mange forskellige boliger

Mellem de mange nøglefærdige inspirationshuse vi har til salg, kan du finde eksempler på mange forskellige typer af huse. Du kan både finde:

 Er du blevet interesseret, så find et åbent hus nær dig eller din drømmelokation. Du kan også bestille nybyggermagasinet, hvor vi blandt andet fortæller om Milton Huses forskellige huse og giver dig inspiration til plantegninger og indretning.

Vi får ofte nye huse til salg, så hold øje herinde, og se om der kommer en bolig til salg i det område, du drømmer om. Du kan også følge med på Milton Huses Facebook, hvor vi løbende lægger nye huse til salg op.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot