Er drømmen et nybygget hus i Nordjylland?

Find alle vores huse til salg i Nordjylland i listen her på siden og kontakt os for en rundvisning.

Er du interesseret i at købe et nøglefærdigt hus i Nordjylland? Så har Milton Huse attraktive huse til salg i Aalborg og omegn, der står klar til at blive indtaget af en indflytningsklar familie. Her får du et vedligeholdelseslet og energivenligt hus opført i solide materialer med blik for detaljen og hverdagens behov.

Vil du have syn for sagen? Så kom ud og oplev Miltons inspirationshuse og mærk efter. Bliv inspireret af materialer, indretning og planløsninger. Hvem ved? Måske forelsker du dig i et af udstillingshusene til salg eller får gode idéer til dit eget Milton Huse nybyggeri.

Huse til salg i Aalborg – tæt på det hele

Nordjylland rummer nogle af Danmarks smukkeste naturområder og unikke badestrande langs Vesterhavet. Samtidig har du Aalborg inden for rækkevidde med masser af byliv og gang i ’gaden’. Regionens hovedstad og landets fjerdestørste by oplever med god grund en pæn befolkningstilvækst i disse år.

Milton Huse bygger huse over hele Nordjylland. Hvert eneste nybyggeri er tegnet og designet ud fra Milton Huses ambition om at skabe personlige typehuse i høj kvalitet. Vi rådgiver og hjælper dig igennem hele processen, så du altid føler dig tryg, når du køber drømmehuset – uanset om vi bygger det sammen med dig eller allerede har opført det.

Kommende inspirationshuse i Nordjylland

Aksel Andersens Vej 5, 9380 Vestbjerg - Åbner i efteråret 2022

Aksel Andersens Vej 7, 9380 Vestbjerg - Åbner i efteråret 2022

Aksel Andersens Vej 17, 9380 Vestbjerg - Åbner i efteråret 2022

* Tekst og information følger 

Gå på opdagelse i vores huse 

Kig forbi et af vores mange udstillingshuse fordelt rundt i det danske land, som har åbent hver søndag. Her noget for enhver smag, og helt sikkert masser af inspiration til jeres kommende hjem. 

Se udstillingshuse

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot