Udstillingshuse til salg på Sjælland

Drømmer du om at bo i et nyt typehus på Sjælland? Vi har nybyggede og indflytningsklare huse til salg på Sjælland, der alle er bygget med det for øje, at det en dag skal danne rammerne om et trygt, super moderne og sikkert hjem for en familie.

Hvis du drømmer om at bo i et nybygget hus på Sjælland, så følg med her på siden.

Milton Huse sætter nemlig løbende smukke huse till salg i Næstved, Ringsted, Køge, Roskilde og andre sjællandske byer. Husene fungerer som inspirationshuse, hvor kommende nybyggere kan se eksempler på funktionelle planløsninger, gennemtænkt indretning og gode materialer. Husene er en perfekt løsning for dig, som gerne vil bo i et nyt hus uden selv at være med i hele processen omkring design og byggeri.

Mange af Miltons huse opføres i parcelhuskvarterer – børnefamiliernes paradis. Her kommer du til at bo tæt på naturen og ofte i køreafstand til fx København, så du stadig har adgang til storbyens oplevelser og kan pendle på arbejde. Finder du et hus, du kan lide, så kom ud og oplev huset, omgivelserne og kvarteret, når vi holder åbent hus. Det er først, når du står der selv, at du rigtigt kan mærke efter.

Kom og oplev Miltons huse på Sjælland

Miltons inspirationshuse er alle forskellige og viser bredden i alt fra hustyper, tagkonstruktioner og antallet af kvadratmeter til udendørsbelysning og badeværelsesklinker. Vi bygger ikke to ens huse.

Derudover er husene energioptimerede og lever op til de nyeste byggestandarder for enfamilieshuse. Her kan du bo i mange år uden at skulle forholde dig til udskiftning af tag, utætte vinduer og slidte rør.

Set med økonomiske briller kan det ofte svare sig at bygge nyt frem for at købe et ældre hus. Blandt andet fordi udgifterne til energiforbrug og vedligehold ligger på et minimum i et nyt hus. Det er penge, som du i stedet kan bruge på alt det, du holder af.

Kom ud og oplev forskellen til åbent hus om søndagen. Her kan du også møde en byggerådgiver, som kan svare på dine spørgsmål og give råd og vejledning. Du kan også altid kontakte os for en personlig fremvisning.

Hvem ved? Måske din boligdrøm på Sjælland er på vej til at blive realiseret.

Gå på opdagelse i vores huse 

Kig forbi et af vores mange udstillingshuse fordelt rundt i det danske land, som har åbent hver søndag. Her noget for enhver smag, og helt sikkert masser af inspiration til jeres kommende hjem. 

Se udstillingshuse

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot