Begynd nybyggerrejsen i et inspirationshus

I weekenden åbner inspirationshusene dørene til Åbent Hus - og du er inviteret.
Se adresser og åbningstider under husene.

Få inspiration til dit eget drømmehus

Uanset hvilket nybyggerstadie, du befinder dig på, er det turen værd at besøge et inspirationshus.

Det er både en spændende og givende oplevelse, der ofte sætter en masse overvejelser i gang om, hvordan dit eget drømmehus ser ud.

Er du til gårdhavehuse, store vinduespartier og en overdækket terrasse? Eller noget helt andet? Den bedste måde at finde ud af det på, er ved at opleve tingene på egen krop i Miltons inspirationshuse. Derfor anbefaler vi også altid, at du besøger flere inspirationshuse.

Her kan du opleve gennemtænkte planløsninger med blik for det moderne familieliv og se eksempler på funktionel indretning af køkken-alrum, stue og bryggers. Du kan også finde inspiration til dit eget valg af facadebeklædning eller mærke, hvilken forskel akustikpaneler og ovenlysvinduer kan gøre for oplevelsen af et rum. 

Én ting er at se indretningsmulighederne på billeder. Noget andet er at komme ud i virkeligheden og opleve rumfornemmelsen med egne sanser. Er et køkken-alrum på 35 m2 stort nok til en fest med hele familien? Hvor mange indbyggede skabe får I brug for? Skal gulvet beklædes med sildebensparket eller klinker?

Vi kalder udstillingshusene for inspirationshuse, fordi det netop er det, de skal – inspirere dig til at træffe de optimale valg i dit eget Milton hus.

I Miltons udstillingshuse kan du gå rundt på egen hånd og få en fornemmelse af, hvad der vil fungere for lige præcis dig og din familie i forhold til plads, funktionalitet og materialer. Måske falder du over en smart løsning, du ikke vidste, du drømte om?

Åbent hus i hele landet

Milton Huse har et stort og varieret udbud af udstillingshuse på Sjælland, Fyn og i Jylland. Derfor er der sjældent langt, hvis du som kommende nybygger skal ud at samle inspiration til eksempelvis indretning af badeværelse, bryggers, entre – eller selve husets arkitektur.

Vi slår dørene op til Åbent hus hver søndag eller efter aftale. Her kan du altid møde en lokalkendt byggerådgiver, der kan svare på alle spørgsmål om huset og give dig gode råd om nybyggeri med på vejen. Du kan også få tips og tricks til, hvad du skal være opmærksom på som nybygger i dit lokalområde, og hvor du skal begynde.

 Du er altid velkommen til at kontakte en af Miltons byggerådgivere for en 1:1-fremvisning. Vi guider dig også gerne, hvis du leder efter et inspirationshus med bestemte indretningsløsninger eller tilvalg.

Vi glæder os til at byde dig og din familie indenfor.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot