Kom forbi Miltons inspirationshuse i Midtjylland

Hos Milton Huse finder du et udvalg af udstillingshuse i Midt- og Vestjylland. 

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Der skal træffes mange spændende, men også vigtige beslutninger, når du bygger nyt.

I Miltons udstillingshuse i Viborg, Silkeborg og omegn kan du opleve funktionel indretning, store vinduespartier med flot lysindfald og veldisponerede planløsninger med fællesarealer, hvor der er plads til at samle hele familien.

Milton Huses inspirationshuse er til for at give dig kreative input til dit eget nybyggeri. Derfor har tegnestuen tænkt nøje over ind- og udvendige detaljer og materialevalg, så du kan få masser af idéer med hjem i bagagen og bygge det hus, du og familien drømmer om.

Kombiner det med en bestilling af Milton Huses inspirationsmagasin for nybyggere ’Ét hjem’ – så er du allerede rigtig godt på vej.

Åbent hus i Midtjylland 

Du kan besøge Miltons udstillingshuse i Viborg og Silkeborg ved at kontakte en af vores byggerådgiver for en 1:1-rundvisning.

Her kan du bevæge dig rundt og opleve huset, mærke rumfornemmelsen og vurdere samspillet mellem forskellige materialer.

Har du spørgsmål til huset eller nybyggeri generelt, kan den lokale byggerådgiver fra Milton Huse helt sikkert hjælpe dig.

Vi er sikre på, at du og familien tager hjem med en bedre fornemmelse af, hvordan drømmehuset skal se ud efter et besøg i Milton Huses midtjyske inspirationshuse.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot