Kom forbi Miltons inspirationshuse i Midtjylland

Hos Milton Huse finder du et udvalg af udstillingshuse i Midt- og Vestjylland. 

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Der skal træffes mange spændende, men også vigtige beslutninger, når du bygger nyt.

I Miltons udstillingshuse i Viborg, Silkeborg og omegn kan du opleve funktionel indretning, store vinduespartier med flot lysindfald og veldisponerede planløsninger med fællesarealer, hvor der er plads til at samle hele familien.

Milton Huses inspirationshuse er til for at give dig kreative input til dit eget nybyggeri. Derfor har tegnestuen tænkt nøje over ind- og udvendige detaljer og materialevalg, så du kan få masser af idéer med hjem i bagagen og bygge det hus, du og familien drømmer om.

Kombiner det med en bestilling af Milton Huses inspirationsmagasin for nybyggere ’Ét hjem’ – så er du allerede rigtig godt på vej.

Åbent hus i Midtjylland – hver søndag

Du kan besøge Miltons udstillingshuse i Viborg og Silkeborg hver søndag eller kontakte en byggerådgiver for en 1:1-rundvisning. Her kan du gå rundt på egen hånd og opleve huset, rumfornemmelsen og samspillet mellem materialer. Har du spørgsmål til huset eller nybyggeri generelt, kan den lokale byggerådgiver fra Milton Huse helt sikkert hjælpe dig.

Vi er sikre på, at du og familien tager hjem med en bedre fornemmelse af, hvordan drømmehuset skal se ud efter et besøg i Milton Huses midtjyske inspirationshuse.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Så er der et nyt nummer ude af magasinet Ét hjem/ By Milton. Magasinet byder på masser af nye plantegninger, viden om byggeprocessen og billeder fra smukke Milton Huse, tips og nyttig viden om fx DGNB Villa-certificerede Milton Huse. Mød Caroline og Reece fra TV-programmet Nybyggerne, som har designet deres bud på et Milton hus, og få parrets plantegning – kvit og frit. Mød også familien, der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere. Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot