Besøg Miltons inspirationshuse i Østjylland

Tjek Miltons inspirationshuse i Østjylland. Et besøg giver et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og den indretning der passer din familie bedst.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Milton Huse har lige nu åbne huse nær Horsens, Aarhus og Randers for dig, som drømmer om at bygge nyt. Her kan du opleve eksempler på alt fra moderne højloftet funkis til praktisk indretning af bryggers og funktionelle planløsninger, der tager hensyn til både børn og voksne.

Vi opfordrer altid kommende nybyggere til at besøge flere udstillingshuse, så du og din familie kan opleve, mærke og fornemme de forskellige løsninger med egne sanser. 

Inden besøget i ét af Miltons inspirationshuse i Østjylland, kan du samle idéer hjemmefra med Milton Huses nybyggermagasin ’Ét hjem’, der er fyldt med gode råd, inspiration og interviews med andre nybyggere.

Kom til åbent hus i Østjylland

Vi opfører løbende nye udstillingshuse i og omkring de store byer i Østjylland med eksempler på de seneste byggetendenser og indretningsløsninger. Hold dig opdateret om kommende inspirationshuse i det østjyske her på siden, så du altid ved, hvor du kan finde inspiration til dit nybyggeri.

Tag ud, notér, hvad du kan lide, og tænk det ind i dit eget nybyggeri. Det er en af de bedste måder at finde ud af, hvad der er rigtigt for dig og din familie. Til åbent hus kan du altid finde en byggerådgiver fra den lokale afdeling af Milton Huse, som kan svare på alle de spørgsmål, der måtte opstå. De kan også lede dig på vej, hvis du er på udkig efter et hus med bestemte karakteristika, og dele nyttig viden omkring nybyggeri i Østjylland.

Så pak bilen, og tag familien med på inspirationstur i det østjyske. Vi glæder os til at tage imod dig.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot