Besøg Miltons inspirationshuse i Sydjylland

Tjek Miltons inspirationshuse i Syd- og Sønderjylland. Et besøg giver et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og den indretning der passer din familie bedst.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Fra det øjeblik du parkerer foran et inspirationshus, stiller indtrykkene og idéerne sig i kø - fra valg af tegl- og facadematerialer til udformning af carport. Når du træder ind ad døren, vil du opleve, at der er kælet for detaljerne og indretningen, så du og familien får det fulde indtryk af, hvordan eksempelvis køkken-alrummet kan fungere i hverdagen.

Her kan I opleve eksempler på hyggelige køkken-alrum, naturligt lysindfald fra store vinduesparter, praktiske børne- og forældreafdelinger samt lækre badeværelser.

Udstillingshuse i Syd- og Sønderjylland

Milton har inspirationshuse fordelt over hele Syd- og Sønderjylland. Der kommer hele tiden nye huse til, så følg med på Facebook eller her på siden, hvis du leder efter inspiration til nybyggeri i Syd- og Sønderjylland.

Du kan aflægge visit i Miltons inspirationshuse hver søndag eller efter aftale. Her kan du i ro og mag opleve huset fra alle vinkler og få en snak med den lokale byggerådgiver, som kan fortælle meget mere om materialer, arkitektur og variationsmuligheder.

Kombinerer besøget med en bestilling af Miltons inspirationsmagasin for nybyggere ’Ét hjem’ og kom godt fra start på din egen nybyggerrejse.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot