Få inspiration til nybyggeri i Herning og omegn

Tjek Miltons inspirationshuse i Midt- og Vestjylland. Et besøg giver et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og den indretning der passer din familie bedst.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Før du beslutter dig for, hvordan dit nye hus skal se ud, er det en rigtig god idé at samle inspiration og idéer på forhånd.

Det gør du bedst ved at opleve mulighederne på nærmeste hold i et udstillingshus. I Miltons udstillingshuse i Herning kan du blandt andet opleve fordelene ved et gårdhavehus, mærke efter om en overdækket terrasse er noget for dig og hente inspiration til farver i huset.

Miltons inspirationshuse er kendetegnet ved funktionel indretning udtænkt med øje for det aktive familieliv. Her finder du store vinduespartier med flot lysindfald og masser af plads til at samle familie og venner til hverdag og fest.

Vil du læse om, hvordan andre nybyggerfamilier har prioriteret? Så bestil den nyeste udgave af Milton Huses nybyggermagasin ’Ét hjem’, der indeholder masser af interviews og eksempler på plantegninger.

Kom til åbent hus hver weekend i Herning og omegn

Hver søndag kan du besøge Miltons udstillingshuse i Herning og omegn samt hente inspiration til dit eget nybyggerprojekt. Milton Huses kompetente byggerådgivere står klar til at fortælle alt om hustyper, indretningsløsninger og materialer. De giver også hellere end gerne tips til, hvad du skal være opmærksom på som nybygger i det vestjyske.

Du kan også række ud til en af de lokale byggerådgivere og få en 1:1-rundvisning, hvis det passer dig og familien bedre.

Vi ser frem til at byde dig indenfor.

Kommende inspirationshuse i Vestjylland


*tekst og information følger


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Så er der et nyt nummer ude af magasinet Ét hjem/ By Milton. Magasinet byder på masser af nye plantegninger, viden om byggeprocessen og billeder fra smukke Milton Huse, tips og nyttig viden om fx DGNB Villa-certificerede Milton Huse. Mød Caroline og Reece fra TV-programmet Nybyggerne, som har designet deres bud på et Milton hus, og få parrets plantegning – kvit og frit. Mød også familien, der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere. Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot