Vi tegner og bygger dit drømmehus 

 

Milton Huse er en økonomisk solid, landsdækkende og familieejet virksomhed. Vi tegner og bygger ca. 1900 enheder om året - og ikke to typehuse er ens. Hos Milton Huse får du professionel rådgivning, nærvær i relationen og en tryg oplevelse fra idé til nybygget hus. Din Milton Huse byggerådgiver er med dig hele vejen, når du skal bygge nyt hus

Vi elsker at inspirere og dele kreative idéer, tips og erfaringer fra nybygger til nybygger, nyttig viden fra kompetente fagfolk og fx plantegninger, som plukbare idéer lige til at bygge videre på. Læs med på bloggen, bestil nybyggermagasinet "Ét hjem/By Milton" eller abonnér på e-news. Find din egen stil - og lad tegnestuen sætte stregerne til dit næste hjem. Personligt og med omhu.

Besøg et Milton inspirationshus

Book en 1:1 fremvisning og personlig byggerådgivning

Du finder Miltons inspirationshuse over alt i landet. Se forskellige eksempler på arkitektur, indretning og design, få svar på dine spørgsmål og saml idéer til dit eget næste hjem.

Besøg et inspirationshus

Nye rammer med omhu og omtanke

Er drømmen et nybygget hus, men ikke for enhver pris? Stiller du krav om en fornuftig balance mellem C02-aftryk og materialevalg? Og vil du kunne dokumentere at huset er opført med fokus på ansvarligt byggeri?

Gå på opdagelse i en inspirationsby

I Milton Huses inspirationsbyer kan du opleve op til fire forskellige nybyggerhuse på én og samme vej. Besøg os i Kolding, Silkeborg eller Aalborg og få en guidet tur med en byggerådgiver.

NYHED: Få papir på din boligdrøm

Er drømmen at bygge nyt hus en dag? Så kan du gøre brug af Milton Huses nyeste koncept ”Få papir på din boligdrøm”. En unik mulighed for uforpligtende en-til-en-sparring med en professionel tegner. 

Her handler nybyg altid om tryghed og tillid

Tryghed og omhu i nybyg

Plantegninger og hustyper til inspiration

Lad ikke dine nybyggerdrømme begrænse af typerne, det er blot til inspiration og en god måde at komme i gang med processen. Hos Milton Huse bygger vi det, du drømmer om - kort sagt; personlige huse bygget med omhu.

Én kontaktperson fra idé til færdigt hus

Book et møde og oplev, hvordan en rådgiver fra Milton Huse lytter, inspirerer og giver professionel sparring om nybyg. Efter mødet er du allerede meget klogere på, hvordan din boligdrøm bliver til virkelighed. Et Milton hus tager i gennemsnit ca. 22 uger at bygge fra byggetilladelsen er modtaget til nøgleoverdragelse. Bygger du et bokshus, skal vi bruge yderligere 4 uger og 9 uger ved 2-planshuse. Vi lægger vægt på at give dig den bedst mulige oplevelse, derfor får du én kontaktperson fra første møde til færdigbygget hus. Kunderne fortæller os, at det er trygt. Hvad kan vi gøre for dig? 

Book et rådgivningsmøde

Bliv en del af inspirationsuniverset for nybyggere

Søger du mere viden om nybyg, før du tager det første spadestik? Så er du havnet det helt rigtige sted. Få nyeste inspiration og nyttig viden for nybyggere serveret direkte i din indbakke. 

Tilmeld nyhedsbrev

Gør et smukt materialevalg 

I Milton Huses showrooms kan du gå på opdagelse. Kig forbi eller book tid hos en byggerådgiver til en rundvisning. Her er bl.a. indrettet badeværelser og køkkener.

Besøg et showroom

Mød en professionel tegner

Er drømmen at bygge nyt hus en dag? Så kan du gøre brug af Milton Huses nyeste koncept ”Få papir på din boligdrøm”

Optimering af kvadratmeter

Uanset om du bygger stort eller mindre kan du sagtens få plads til det hele med en gennemtænkt planløsning.

Trustpilot