Modelfoto

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Bavnebjerg 40, 8752 Østbirk

Milton Huses kontantpris:

Bavnebjerg 40, Østbirk

Husbeskrivelse
I området får man det bedste fra to verdener: Naturens ro og byens tilbud. De landlige omgivelser er ganske fredelige og afskåret fra støjende trafik. Alligevel er der nem og hurtig adgang til alle hverdagens fornødenheder via det veludviklede stisystem, der også gør det nemt for kvarterets børn at cykle til og fra legekammeraterne i området.

Huset set udefra
Huset er et flot multifunktionelt forskudt vinkelhus 172 m² uden udhæng i kvalitets mursten B544 Corona. Huset er med valmtag, sorte tagsten. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Sålbænke er lavet i natur skiffer. Huset har desuden en 35 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 913 m² med en dejlig sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten og ind i huset, fra husets entre er der adgang til et stort bryggers samt husets 2 børneværelser og det ene badeværelse. Den lange lige gang giver endvidere et flot direkte adgang til husets hjerte det store køkken/alrum. Køkken/alrummet er et stort lyst rum med skrå lofter, depot samt masser af plads til at hele familien kan samles.
På grund af husets centrale forskydning er der fra Køkken/alrummet et flot 180° kig ud, så både haven og dagslyset kan nydes hele dagen.
Hyggelig stue med adgang til forældreafdelingen som indeholder et lækkert både tilhørende walk-in og badeværelse.

Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i entré, bryggers og begge badeværelser er der pålagt flotte klinker i 60x60 cm. Der er valgt flotte Laminat gulve i stue, kontor, soveværelse, walk-in og samtlige værelser. (Milano Eg Beige MIL-780)
Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. For at sikre en særlig god akustik i husets, køkken/alrum og stue er her opsat akustikplader. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varme genvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter BR2018.Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

35   carport med redskabsrum
Skrålofter med akustikfelter i køkkenalrum
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
Blødstrøgne mursten Strøjer B544 Corona
Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning

 

 

 

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot