Jeg er interesseret i

Kastanjebakken 31, 7400 Herning

Milton Huses kontantpris:

Kastanjebakken, Herning

Husbeskrivelse
Huset er opført ved Tjørring - tæt på naturen og Fuglsangsø med badestrand. Der er gode sportsfaciliteter i området, samt Tjørring skole og børnehuset Stjernen.
Området ligger nær dagligvare indkøbsmuligheder ved Tjørring og tæt på Herning, hvor der findes masser af detail og kultur. Alt i alt et område der rummer det de fleste familier søger.

Huset set udefra
Huset er et skønt og funktionelt vinkelhus på 176  i flotte mursten fra Strøjer Tegl – B546 Taurus. Huset er med 3 graders ensidig taghældning, tagpap tag og arkitekttagrender, samt inddækninger i blank zink. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu - sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 52 m² stor integreret dobbelt carport med 15  redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 811 m² med en dejlig sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen. Vinduer i værelser, køkkenalrum og stue er med overpartier for ekstra godt lysindfald på den sydvendte facade.

Huset set indefra
Fra husets entré, med vinduesbænk, er der direkte adgang til bryggers, børneafdelingens 2 værelser og badeværelse. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Fra køkken/alrummet er der adgang til husets kontor, samt forældreafdeling med skabsvæg/walk-in, soveværelse og badeværelse. Derudover er der åben forbindelse til stuen. I stuen er der flot lysindfald og højt til loftet.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte akustik gulve – Design Kork Montana Oak gulve i stuen, soveværelset, samt i husets kontor, walk-in og værelser. På gulvene i bryggers, køkken/ alrum, badeværelser og herunder vægge i bruseniche er der lagt store klinker i str. 60x60 cm. I hele huset er der akustikdæmpende troldtekt lofter og det skrå loft sørger for ekstra god rumfornemmelse og et godt indeklima. Samtlige vægge er beklædt med filt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Vinkelhus på 176 m² 
52  integreret carport med 15 m² redskabsrum
Flotte mursten fra Strøjer Tegl - B546 Taurus
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
Troldtektlofter i hel huset
Skrålofter i køkken/alrum
Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og flagstang medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot