Modelfoto

Huset er solgt

Jeg er interesseret i

Salviehaven 26, 6000 Kolding

Milton Huses kontantpris:

Salviehaven 26, Kolding

Husbeskrivelse
Inspirationshuset er beliggende i en udstykning med vægt på grønne områder og respekt for det eksisterende landsbymiljø. Salviehaven ligger kun få minutters kørsel fra Kolding centrum, men i et roligt og utroligt naturskønt område. Vonsild er en attraktiv beliggenhed blandt børnefamilier, og den velfungerende skole ligger et stenkast fra udstykningen.

Huset set udefra
Huset er et forskudt vinkelhus på 160 , opført med B547 - Libra blødstrøgne fra Strøjer Tegl og med sorte betontagsten, med matchende halvrunde tagrender og nedløb i stål. Taget er saddeltag med udhæng og med opmurede gavle. Vinduerne er 3-lags fra Rationel Aura Plus træ/alu, hvide indvendigt og sorte udvendigt. Huset er med en stor integreret dobbeltcarport inkl. redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret og ydervæg er muret. Grunden er på 731  med en dejlig sydvest vendt have.

Huset set indefra
Her er der plads familien og familielivet med plads til lektier og leg på én og samme tid. Huset har to gode værelser, kontor, soveværelse med eget toilet/bad, køkken/ alrum og stue. Huset er opdelt med en børne- og forældreafdeling adskilt af husets hjerte – et stort og lyst køkken/alrum.

Husets gulve, lofter og vægge
Loftet i hele huset er monteret med hvide gipsplader, hvor der i køkkenalrum er skrålofter og akustikfelter for en god rumfornemmelse af lys og luft. På gulve i køkkenalrum/gang, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i bruseniche er der pålagt fliser. Derudover er der flotte laminatgulve i stue og soveværelse samt alle værelser. Al Inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug.


Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Forskudt Vinkelhus.
B547 - Libra blødstrøgne fra Strøjer Tegl
Saddeltag med 30 cm udhæng
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer.
Skrålofter og akustikfelter i køkken/alrum.
Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot