Oplev Miltons inspirationshuse i Nordjylland

Tjek Miltons inspirationshuse i Nordjylland. Et besøg giver et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og den indretning der passer din familie bedst.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Er du på udkig efter inspiration til dit og familiens nye hus? Så kig forbi Miltons udstillingshuse i Nordjylland og oplev forskellige hustyper, indretningsmuligheder og materialevalg.

Et besøg i et inspirationshus er et oplagt sted at begynde, hvis du går i nybyggertanker. Her kan du virkelig få en fornemmelse af, hvad et nyt hus kan byde på, og hvad der skal øverst på ønskelisten, når du selv skal i gang.

Vi foreslår altid, at du besøger mere end ét udstillingshus. På den måde får du det bedste vurderingsgrundlag, når du skal træffe valget mellem fx et vinkelhus og et gårdhavehus eller mellem trægulve og klinker.

Kig ind til åbent hus i Nordjylland

Vi åbner dørene til de nordjyske udstillingshuse hver søndag eller efter aftale. Her vil en lokalkendt byggerådgiver fra Milton Huse Aalborg stå klar til at svare på spørgsmål og dele viden om nybyggeri. Udstillingshusene ligger centralt placeret i regionen nær Aalborg, så du og familien nemt kan køre dertil.

 

Er der for længe til det bliver søndag, kan du bestille Miltons nybyggermagasin ’Ét hjem’ og begynde inspirationsrejsen hjemme fra sofaen. Så er du godt klædt på til dit besøg i Miltons nordjyske inspirationshuse.

Kommende inspirationshuse i Nordjylland

* Tekst og information følger 

 


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Så er der et nyt nummer ude af magasinet Ét hjem/ By Milton. Magasinet byder på masser af nye plantegninger, viden om byggeprocessen og billeder fra smukke Milton Huse, tips og nyttig viden om fx DGNB Villa-certificerede Milton Huse. Mød Caroline og Reece fra TV-programmet Nybyggerne, som har designet deres bud på et Milton hus, og få parrets plantegning – kvit og frit. Mød også familien, der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere. Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot