Huset er solgt

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Stendyssen 67, 5250 Odense SV

Milton Huses kontantpris:

Stendyssen, Odense SV

Husbeskrivelse
Stendyssen 67 er placeret i det attraktive Bellinge, i den sydvestlige del af Odense – en meget attraktiv beliggenhed med kun ca. 10 km til Odense centrum. Området er del af Bellinge Fælled, hvor der er lagt stor vægt på naturen. Og med naturen lige uden for vinduerne er området et dejligt sted for børn at vokse op.
Søerne er bare nogle af de mange steder på fælleden, hvor du kan nyde livet eller lege. Hele det naturskønne kvarter bliver fyldt med rekreative områder, naturlegepladser og grønne områder.
Her er ikke langt til hverken børnehave, skole, idrætsfaciliteter eller indkøb.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt hus på 172 m² i 1 fulde plan. Det er opført i mursten fra Strøjer B546 Taurus med grå standard fuge.
Vinduerne er af mærket Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har en 42 m² stor integreret dobbelt carport, med et dejligt redskabsrum som har støbt og isoleret bund.
Grunden er på 621 m2 med en dejlig og sydvest have, hvor solen kan nydes dagen lang.

Huset set indefra
Fra husets entre er der direkte adgang til husets store køkken/alrum. Køkkenet har en stor vaskeø og et flot og veludstyret køkken. Fra køkken/alrum er der adgang til husets børneafdeling med 2 værelser over 10 m² samt kontor /gæsteværelse på 10,5 m samt børne/gæstetoilet. I husets modsatte ende, er forældreafdeling med eget badeværelse.

Husets gulve og lofter
På gulvene i bryggers, køkken/alrum og begge badeværelser er der lagt store grå/brune 60*60 cm klinker. I stuen, soveværelse og børneværelser er der flotte laminatgulve plankegulve.
Gips lofter overalt, med fokus på en god akustik i køkken/alrum og stue. Skrålofter i køkken-alrum samt stue. Alle indvendige vægge er beklædt med filt og hvidmalet.
Flot inventar fra HTH og alt i hvidevarer. Væghængte toiletter og smalle aflange gulvafløb i begge brusenicher.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikre et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmes med fjernvarme.


Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

172 m² veludnyttede bolig.
42 m² dobbelt carport med redskabsrum.
10 m² overdækket terrasse.
Flotte mursten fra Strøjer med grå standard fuge.
Træ/alu lavenergi vinduer med 3 lag glas fra Rationel.
Gips lofter i hele huset samt filt på alle vægge.
Opvarmning fjernvarme.
Taghældning: Sadeltag med afvalmet gavle, sort beton tag og 30 cm udhæng.
Betal først ved indflytning.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot