Tagløsninger til dit nybyg

Når du skal vælge en tagløsning til dit nybyg, er der mange ting, der er værd at overveje. Taget har nemlig både stor praktisk og æstetisk betydning for huset og det samlede udtryk. Udforsk mulighederne herunder, og find ud af, hvilken type tag der passer bedst til dit nybyggede hus.

Hvilke tagtyper findes der?

Hos Milton Huse kan du få flere forskellige typer af tag til dit nybyggede typehus. Alt efter hvilket visuelt udtryk, du er på jagt efter, kan du vælge at gå i forskellige retninger. Hos Milton Huse tilbyder vi overordnet fire forskellige tagtyper: Fladt tag, ensidig taghældning, sadeltag og valmtag.

 

­­­­Fladt tag med fordele

Hvorfor skal man vælge et fladt tag? Det kan der være mange gode grunde til. Tagtypen, som især forbindes med byggestilen funkis, giver et enkelt og minimalistisk udtryk, som mange finder appellerende. Derudover giver det flade tag stor frihed til at eksperimentere med husets form og planløsning. Det er også oplagt at udnytte tagkonstruktionen til store ovenlysvinduer.   

 

Skab oplyste rum med ensidig taghældning

Vælger du en ensidig taghældning på dit hus, kan du opnå et helt fantastisk lysindfald på den side af huset, hvor taget er højest. Derfor er det også en god idé at placere huset på grunden, så det udnytter solens bane optimalt. På samme måde kan du vende den høje side af huset mod en eventuel udsigt og få fuld valuta for pengene med store vinduespartier.

 

Et klassisk sadeltag

Hos Milton Huse bygger vi rigtig mange huse med sadeltag. Denne tagløsning giver et klassisk arkitektonisk udtryk, som kan varieres alt efter, om det opføres med eller uden udhæng. En af fordelene ved denne løsning er muligheden for at etablere høje skrålofter i husets store fællesrum. Det giver ofte en fantastisk rumfornemmelse.

 

Det økonomiske valmtag

En tagløsning med et valmtag er en af de mest populære tagløsninger, som Milton Huse tilbyder. Valmtaget er kendetegnet ved at have fald til alle fire sider, hvorfor der ikke er nogen gavle. Det betyder også, at denne tagløsning er den mest økonomiske, fordi du sparer penge på bl.a. mursten. Konstruktionen har desuden den fordel, at vindbelastningen er betydeligt lavere end ved sadeltag. Med valmtaget får du et klassisk og flot udtryk på dit nye hus til en meget overkommelig pris.

 

Det perfekte tag til hustypen

Det findes ikke ét facit for, hvilken tagløsning der passer bedst til hvilken hustype. Det afhænger i høj grad af dine stilpræferencer og ønsker til funktionalitet, dit byggebudget og mulighederne på din byggegrund.

Uanset hvilken tagløsning, du hælder til, er det værd at undersøge mulighederne til bunds. Derfor står Milton Huses byggerådgivere altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål ift. tagløsninger, arkitektur, plantegninger og meget mere.

 

Hvilket tag skal jeg vælge?

Foruden dine egne præferencer kan andre faktorer også spille ind på valget af tagløsning til dit nybyg. Afhængigt af hvilket område du bygger i, kan lokalplanen i nogle tilfælde indeholde bestemte retningslinjer for, hvilken tagløsning du må vælge. Det kan også være, at du ikke må bygge for højt, da det kan påvirke naboernes udsigt.

Står der ikke noget i lokalplanen, er valget helt og holdent dit. Hvis du mangler inspiration til, hvilket tag du skal vælge, kan du med fordel tage ud og besøge Miltons inspirationshuse. Her kan du gå på opdagelse og finde lige præcis den tagløsning, som matcher dine drømme.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Gå på opdagelse i Miltons inspirationshuse

Kig forbi et af inspirationshusene, som har åbent hver søndag i hele landet. Her kan du få masser af inspiration til dit kommende nye hjem. Mulighederne er uendelig mange - det er dine ønsker og behov, der er afgørende.

 

Se inspirationshuse

Trustpilot