Huse til salg i Odense og Middelfart

Er du på udkig efter nybyg til salg på Fyn? Vi har nye typehuse til salg rundt omkring på Fyn, og de er alle indflytningsklare, så du hurtigt kan flytte ind og skabe et hjem med trygge og rolige rammer.

Milton Huse hjælper hvert år masser af fynske familier på plads i deres nye drømmehjem. Her på siden kan du se, hvilke huse vi har til salg på Fyn lige nu.

Vi opfører løbende nye huse nær de store byer på Fyn, hvor du kan opleve forskellige eksempler på arkitektur, indretning og materialevalg. Fælles for dem alle er de høje krav til detaljeniveau, materialer og design. Husene bliver opført som inspirationshuse, hvor du enten kan samle inspiration til dit eget nybyggeri eller gøre en god handel og købe et nøglefærdigt hus lige til at flytte ind i.

Er der et hus her på siden, som du finder interessant? Så kom ud og oplev huset, når vi holder Åbent hus, eller kontakt en byggerådgiver for en personlig fremvisning af huset. Kør håndfladen over materialerne, sid i møblerne, træk ud i skufferne og lad børnene løbe rundt. Det er ikke bare til pynt.

Det er først, når du står midt i huset og mærker rumfornemmelsen, ser hvordan lyset falder ind ad vinduerne og mærker materialerne, at du kan se det hele for dig.

Køb et nybygget hus på Fyn

Milton Huse bygger på mere end 30 års erfaring fra byggebranchen. Det skinner igennem i de huse, vi bygger. Ikke to huse er tegnet ens, men kvaliteten er på samme høje niveau.

Køber du et nybygget hus igennem Milton Huse, vil du mærke, at vi i alle led sætter ordentlighed og professionalisme i højsædet. Det gælder, uanset om du køber et færdigt hus eller har fået mod på at bygge et helt nyt Milton hus efter eget hoved.

Kom til åbent hus i weekenden og få en uforpligtende snak med en af Miltons byggerådgivere.

Vi glæder os til at se dig.

Gå på opdagelse i vores huse 

Kig forbi et af vores mange udstillingshuse fordelt rundt i det danske land, som har åbent hver søndag. Her noget for enhver smag, og helt sikkert masser af inspiration til jeres kommende hjem. 

Se udstillingshuse

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot