Få inspiration til nybyg på Sjælland

Tjek Miltons inspirationshuse på Sjælland. Et besøg giver et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og den indretning der passer din familie bedst.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Forestil dig, du skal bygge et nyt hus. Alt ligger åbent. Hvordan skal det se ud? Det kan være svært at se skoven for bare træer. Derfor er det en god idé at lægge vejen forbi ét eller flere inspirationshuse og få noget konkret at forholde sig til.

I Miltons udstillingshuse på Sjælland kan du opleve forskellige eksempler på hustyper, tagkonstruktioner, planløsninger og materialekombinationer, som kan danne udgangspunkt for dit eget personlige Milton hus.

Milton Huses tegnestue lægger et stort arbejde i at sikre dig en god og givende oplevelse, når du besøger udstillingshusene, som vi har valgt at kalde inspirationshuse. Det er nemlig det, de skal – inspirere til hvordan arkitektur, materialer og byggegrund kan spille sammen på bedste vis.

Vil du have den fulde inspirationspakke? Bestil den nyeste udgave af Miltons Huses nybyggermagasin ’Ét hjem’, hvor vi kombinerer trends, tendenser og gode råd fra fagfolk og andre nybyggere med masser af billeder og plantegninger til gavn for kommende nybyggere.

Udstillingshuse på Sjælland

Du finder inspirationshuse fra Milton Huse på tværs af Sjælland, som du kan besøge til åbent hus hver søndag.

Du er også velkommen til at kontakte en byggerådgiver for en 1:1-fremvisning eller for tips om, hvilke huse du skal besøge, hvis du fx er nysgerrig på en bestemt indretningsløsning.

Vi ser frem til at byde dig og familien velkommen og hjælpe nybyggerdrømmen på vej.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot