Huset er til salg

kr. 4.350.000,-

Jeg er interesseret i

Thorskilden 1, 4100 Ringsted

Milton Huses kontantpris:

Thorskilden 1, Ringsted 

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Huset er beliggende i Benløse, som er en moderne landsby med hyggeligt bymiljø, velfungerende skole mv. og kun få km fra Ringsted centrum. Nem adgang til motorvejen, stort shopping  outlet, m.v. 

Huset set udefra
Flot gårdhavehus på 154 med 1-sidet taghældning, muret i blødstrøgne mursten 2.1.66 Sisteron fra Egernsund Tegl og med sort tagpap. Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og mørkegrå udvendigt.
Stor integreret dobbelt carport med redskabsrum hvor der er støbt og isoleret gulv. Tagrender og nedløb i zink. Alt udvendig træværk er grundmalet, redskabsrum i mørkegrå og underbeklædning i hvid. Vedligeholdelsesfri 4-kantede galvaniserede stålsøjle ved carporten.

Grunden er på hele 804 med en skøn stor sydvestvendt have.

Huset set indefra
Indgang gennem husets store bryggers og videre til gang med adgang til huset 2 børneværelser, det ene af husets to badeværelser samt kontoret. Stort og åbent køkken/alrum og stue med lækkert lysindfald og adgag til forældre soveværelset med eget badeværelse. 1-sidet skrålofter i hele huset. 

Husets gulve, lofter og vægge
Klinker med Manhatten fuge i gang, bryggers og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt fliser i 60 x 60 cm. Loft i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter og med akustiklofter Glasfilt i hele huset. Flotte laminatgulve Designkork Nevada Oak i køkken/alrum, soveværelse, kontor, værelser og stue. Inventar fra HTH samt væghængte toiletter med skjult cisterne og gulvvarme i hele huset.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Opvarmning er jordvarme. Husets energimærke er A2015.


 

 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

God planløsning fordelt på 154 m²
48 m² integreret carport med redskabsrum
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer, hvide indvendigt og mørkegrå udvendigt
Væghængte toiletter med skjult cisterne
1-sidet taghældning med tagpap

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot