Betal først hus ved overtagelse

Jeg er interesseret i

Blegindvej, Hørning, Aarhus

Milton Huses kontantpris:

Attraktive grunde i Hørning, Aarhus

Snart kan Milton Huse udbyde 47 attraktivt beliggende parcelhusgrunde samt 26 rækkevillaer i 2 plan i helt ny udstykning i Hørning.

Hørning er en by i rivende udvikling med en fantastisk god placering i Østjylland med ca. 30 min. kørsel til op mod 500.000 arbejdspladser. Den optimale placering understreges af hurtig adgang til motorvejsnettet samt faste togafgange mod både Aarhus og Skanderborg flere gange i timen. Det tager eksempelvis kun 10 minutter, før du står i centrum af Aarhus. Derudover byder Hørning på flere gode skoler, institutioner, handelstorv, stor idrætsforening og meget mere.

Milton Huse kan tilbyde dig en attraktivt beliggende grund og muligheden for at få tilpasset et hus helt efter dine ønsker. Du kan også vælge at købe en af de gennemarbejdede rækkevillaer i gode kvalitetsmaterialer.

Er drømmen at flytte i nybyggeri omgivet af natur, men samtidig bo bynært og tæt ved alt? Så er det her chancen. 

Størrelser og priser:

  • Byggegrundene varierer i størrelse fra 737 m2 til 996 m2.
  • Priserne begynder ved 2.200.000 kr. inkl. tilslutningsafgifter.

Alle byggegrundene får foretaget en jordbundsundersøgelse. Det er også en fordel, da det betyder, at der kan gives en fast pris på ekstrafundering og håndtering af overskudsjord.

Få en professionel tegner og byggerådgiver med i købet 
Så snart du har købt en grund, kan den kreative proces gå i gang. 

En byggerådgiver fra Milton Huse mødes med dig til besigtigelse af byggegrunden og en snak om dine muligheder, ønsker og behov. Herefter kan tegnestuen begynde at udarbejde skitser og et oplæg til plantegning.

Selve byggeriet betaler du først, når huset står klar til aflevering. Det sparer dig penge til tinglysningen og giver god tid og ro til at få tegnet det helt rigtige hus. 

Når du bygger med Milton Huse står vi på mål for, at du får en tryg og professionel oplevelse frem til afleveringen af et nybygget hus, der er skræddersyet efter byggegrunden og dine ønsker.

 

Er du interesseret?
Byggegrundene forventes udbudt til salg i løbet af 2024.

Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300 for at høre mere om grundene, eller book et møde med en lokal byggerådgiver. 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

  • Der er byggepligt med Milton Huse.
  • Grunden købes for sig selv, mens huset først skal betales ved aflevering. Det giver god tid og ro til tegnefasen og sparer dig penge i tingslysningsafgift.

Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300

Trustpilot