Betal først hus ved overtagelse

Jeg er interesseret i

Blegindvej, Hørning, Aarhus

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Attraktive grunde og rækkevillaer i Hørning, Aarhus

Milton Huse kan nu tilbyde 47 attraktivt beliggende parcelhusgrunde samt 26 rækkevillaer i 2 plan i helt ny udstykning i Hørning.

Hørning er en by i rivende udvikling med en fantastisk god placering i Østjylland med ca. 30 min. kørsel til op mod 500.000 arbejdspladser. Den optimale placering understreges af hurtig adgang til motorvejsnettet samt faste togafgange mod både Aarhus og Skanderborg flere gange i timen. Det tager eksempelvis kun 10 minutter, før du står i centrum af Aarhus. Derudover byder Hørning på flere gode skoler, institutioner, handelstorv, stor idrætsforening og meget mere.

Milton Huse kan tilbyde dig en attraktivt beliggende grund og muligheden for at få tilpasset et hus helt efter dine ønsker. Du kan også vælge at købe en af de gennemarbejdede rækkevillaer i gode kvalitetsmaterialer, som man kender det fra Milton Huse.

Er drømmen at flytte i nybyggeri omgivet af natur, men samtidig bo bynært og tæt ved alt? Så er det nu, du skal gribe chancen.

Med en byggerådgiver fra Milton Huse ved din side vil du opleve, at der bliver lyttet til dine ønsker, og du er midt i dialogen, når tegnestuen sætter stregerne til en planløsning og et arkitektonisk udtryk, som matcher dine drømme. Hos Milton Huse går vi ikke med en bestemt ”type”, men sætter i stedet en ære i at tegne og bygge personlige huse med omhu. Ikke to huse er ens.

 

Størrelse og priser

  • Byggegrundene varierer i størrelse fra 737 m2 til 996 m2.
  • Priserne begynder ved 2.200.000 kr. inkl. tilslutningsafgifter.

 

Ved køb af en byggegrund får du en professionel tegner og byggerådgiver med i købet

Det betyder, at du allerede fra købstidspunktet kan gå i gang med den kreative proces – fra idé til valg af arkitektur.

Byggerådgiveren mødes med dig til besigtigelse af byggegrunden og en snak om muligheder, behov og rammer. Herefter udarbejdes skitser til dit nye hus og et oplæg til plantegning.

Når du bygger med Milton Huse, står vi på mål for, at du får en tryg og professionel oplevelse frem mod afleveringen af huset, der er skræddersyet efter den valgte byggegrund og dine ønsker.
Køber du byggegrunden nu, sparer du penge til tinglysning, får god tid til tegningsfasen og betaler først for selve byggeriet ved nøgleoverdragelse.

Byggegrundene byggemodnes og forventet byggestart er ultimo 2022.

Alle byggegrundene har fået foretaget en jordbundsundersøgelse. Det er også en fordel, da det betyder, at der kan gives en fast pris på ekstrafundering og håndtering af overskudsjord.


Køb af byggegrund

Byggegrundene forventes udbudt til salg i oktober 2022. 

Du er meget velkommen til at kontakte den lokale byggerådgiver hos Milton Huse på tlf. 7562 4300 for at høre mere og komme på mailinglisten med opdateringer om udstykningen. Vi mødes også gerne med dig på adressen. Grundene sælges efter princippet først-til-mølle.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

Betal først hus ved overtagelse

Byggegrundene sælges uden byggepligt med Milton Huse

Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300

Trustpilot