Arkitektur

Hvordan skal dit drømmehus se ud? Få gode idéer og læs mere om hus- og tagtyperne herunder. 

Husets form

Hustypen definerer de store linjer, før de indre vægge placeres

Skal du bygge nyt, er plantegningen af dit hus én af de første store beslutninger, du skal tage. En god idé er at tænke din og familiens hverdag ind i plantegningen.

Find inspiration til husets former

Mere end én type

Hos Milton Huse kan du som udgangspunkt vælge mellem fire overordnede hustyper, men der er mange flere muligheder at lege med. Derfor kalder vi Miltons huse for personlige huse. 

De fire primære hustyper er længehuse, vinkelhuse, gårdhavehuse og kvadrathuse. Heraf udspringer for eksempel forskudte vinkelhuse og forskudte længehuse. Formen på huset skal naturligvis tilpasses byggegrunden, dine ønsker og behov. 

Tagløsninger

Giv dit nybyggede hus et unikt visuelt udtryk med forskellige tagtyper

Præg husets arkitektur med tagløsninger, og skab dit eget unikke og visuelle udtryk på drømmehuset. Se og læs om mulighederne, og bliv klædt godt på til at vælge taghældningen på dit næste hjem.

Bliv klogere på tagtyperne

Inspiration til arkitektur fra bloggen

Valget af mursten én af de store, spændende beslutninger

Det føles rart at komme ind i et rum, hvor dagslyset strømmer blødt og behageligt ind fra himlen. Lyset skaber rumlighed og styrker din sundhed. Når du bygger selv, er det derfor en god idé at tænke lyset og vinduernes placering ind fra begyndelsen.

Når lyset strømmer blødt og behageligt ind fra himlen

Arkitekt Artur Slupinski ser lyset som et materiale – på linje med mursten, træ og jern, når der skal bygges. Lyset skaber rumlighed og styrker din sundhed, og derfor er det en god idé at tænke lyset og vinduernes placering ind fra begyndelsen.

Ét hjem/ By Milton #5 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin 5, der er fyldt med idéer, nyttig viden, gratis plantegninger, tips og meget mere. Bliv klædt på til 1. møde med byggerådgiveren, kom med indenfor hos ægte nybyggere og få fx. de bedste idéer af indretningsarkitekt og rumdesigner, Sif.
Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme. Magasinet er gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her