Arkitektur

Hvordan skal dit drømmehus se ud? Få gode idéer og læs mere om hus- og tagtyperne herunder. 

Mere end én type

Hos Milton Huse kan du som udgangspunkt vælge mellem fire overordnede hustyper, men der er mange flere muligheder at lege med. Derfor kalder vi Miltons huse for personlige huse. 

De fire primære hustyper er længehuse, vinkelhuse, gårdhavehuse og kvadrathuse. Heraf udspringer for eksempel forskudte vinkelhuse og forskudte længehuse. Formen på huset skal naturligvis tilpasses byggegrunden, dine ønsker og behov. 

Husets form

Hustypen definerer de store linjer, før de indre vægge placeres

Skal du bygge nyt, er plantegningen af dit hus én af de første store beslutninger, du skal tage. En god idé er at tænke din og familiens hverdag ind i plantegningen.

Find inspiration til husets former

Tagløsninger

Giv dit nybyggede hus et unikt visuelt udtryk med forskellige tagtyper

Præg husets arkitektur med tagløsninger, og skab dit eget unikke og visuelle udtryk på drømmehuset. Se og læs om mulighederne, og bliv klædt godt på til at vælge taghældningen på dit næste hjem.

Bliv klogere på tagtyperne

Inspiration til arkitektur fra bloggen

Valget af mursten én af de store, spændende beslutninger

Det føles rart at komme ind i et rum, hvor dagslyset strømmer blødt og behageligt ind fra himlen. Lyset skaber rumlighed og styrker din sundhed. Når du bygger selv, er det derfor en god idé at tænke lyset og vinduernes placering ind fra begyndelsen.

Når lyset strømmer blødt og behageligt ind fra himlen

Arkitekt Artur Slupinski ser lyset som et materiale – på linje med mursten, træ og jern, når der skal bygges. Lyset skaber rumlighed og styrker din sundhed, og derfor er det en god idé at tænke lyset og vinduernes placering ind fra begyndelsen.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot