Betal først hus ved overtagelse

Projektforslag: Kornmarken 107

Se projekt

Jeg er interesseret i

Kornmarken, Nibe

Milton Huses kontantpris:

Populært nybyggerområde i Nibe

1 grund tilbage i populært område i Nibe.

Milton Huse udbyder grunde til salg i den attraktive udstykning på Kornmarken i den gamle købstad NibeOmrådet er præget af smuk natur og gode stisystemer. Foruden skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder bor du i gå-/cykelafstand til Limfjorden og Skalskoven med sine mange bøgetræer. 

Med udstykningsplanen for Kornmarken er det for alvor farvel til 70`ernes snorlige parcelhuskvarter. Vejene i kvarteret bugter sig i området og giver Kornmarken sit helt eget liv.

Få en professionel tegner og byggerådgiver med i købet 
Så snart du har købt en grund, kan den kreative proces gå i gang. 

En byggerådgiver fra Milton Huse mødes med dig til besigtigelse af byggegrunden og en snak om dine muligheder, ønsker og behov. Herefter kan tegnestuen begynde at udarbejde skitser og et oplæg til plantegning.

Selve byggeriet betaler du først, når huset står klar til aflevering. Det sparer dig penge til tinglysningen og giver god tid og ro til at få tegnet det helt rigtige hus. 

Når du bygger med Milton Huse står vi på mål for, at du får en tryg og professionel oplevelse frem til afleveringen af et nybygget hus, der er skræddersyet efter byggegrunden og dine ønsker.

Grunde til salg:

  • Kornmarken 105, Nibe - Solgt
  • Kornmarken 107, Nibe - 775 kvm - 995.000 kr. | Se projektforslag

Prisen er inkl. tilslutningsbidrag til el, vand, fjernvarme samt spildevand.

Alle grundene har fået foretaget jordbundsundersøgelse, så der kan gives en fast pris på ekstrafundering og håndtering af overskudsjord. Det giver tryghed og vished om den samlede økonomi fra start. 


Er du interesseret?
Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300 for at høre mere om grundene, eller book et møde med en lokal byggerådgiver. Vi mødes også gerne med dig på adressen.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

  • Der er byggepligt med Milton Huse.
  • Grunden købes for sig, mens huset først betales ved aflevering. Det giver god tid og ro til tegnefasen og sparer dig penge i tingslysningsafgift.

Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300

Trustpilot