Betal først hus ved overtagelse

Jeg er interesseret i

Kornmarken, Nibe

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Kornmarken, Nibe

2 grunde til salg i populært område i Nibe.

I den attraktive udstykning på Kornmarken i den gamle købstad Nibe udbyder Milton Huse lige nu 2 indbydende grunde. Området er præget af smuk natur og gode stisystemer. Foruden skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder bor du i gå-/cykelafstand til Limfjorden og Skalskoven med sine mange bøgetræer. 

Med udstykningsplanen for Kornmarken er det for alvor farvel til 70`ernes snorlige parcelhuskvarter. Vejene i kvarteret bugter sig i området og giver Kornmarken sit helt eget liv.

Ved køb af en byggegrund får du en professionel tegner og byggerådgiver med i købet 
Det betyder, at du allerede fra købstidspunktet kan gå i gang med den kreative proces – fra idé til valg af arkitektur. Byggerådgiveren mødes med dig til besigtigelse af byggegrunden og en snak om muligheder, behov og rammer. Herefter udarbejdes skitser til dit nye hus, og et oplæg til plantegning.

Når du bygger med Milton Huse står vi på mål for, at du får en tryg og professionel oplevelse frem mod aflevering af et nybygget hus, der er skræddersyet til den valgte byggegrund og dine ønsker.

Når du køber byggegrunden nu, sparer du penge til tinglysning, får god tid til tegningsfasen og betaler først for selve byggeriet ved nøgleoverdragelse.

Alle grundene har fået foretaget jordbundsundersøgelse, så der kan gives fast pris på ekstrafundering og håndtering af overskudsjord.


Grunde til salg:
Kornmarken 105, Nibe - Pris: 995.000 kr. 
Kornmarken 107, Nibe - Pris: 895.000 kr.

Priserne er inkl. tilslutningsbidrag til el, vand, fjernvarme samt spildevand.


Er du interesseret?
Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300, og hør mere om grundene, eller book et møde med en lokal byggerådgiver. 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

Betal først hus ved overtagelse

Byggepligt med Milton Huse

Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300

Trustpilot