Betal først hus ved overtagelse

Projektforslag: Under Hylden 18

Se projekt

Jeg er interesseret i

Under Hylden, Holstebro

Milton Huses kontantpris:

Byggegrund i børnevenligt nybyggerkvarter

Under Hylden ligger i det særdeles børnevenlige område Halgård tæt på både skole, børnehave, sportsforening, indkøbsmuligheder og grønne områder. Herfra er der ca. 5-10 min. kørsel til Holstebro midtby - og med kort afstand til motorvejen, kan du også nå Herning indenfor ca. 25 min. 

Få en professionel tegner og byggerådgiver med i købet 
Så snart du har købt grunden, kan den kreative proces med at skabe huset gå i gang.

En byggerådgiver fra Milton Huse mødes med dig til besigtigelse af byggegrunden og en snak om dine muligheder, ønsker og behov. Herefter kan tegnestuen begynde at udarbejde skitser og et oplæg til plantegning.

Selve byggeriet betaler du først, når huset står klar til aflevering. Det sparer dig penge til tinglysningen og giver god tid og ro til at få tegnet det helt rigtige hus. Når du bygger med Milton Huse står vi på mål for, at du får en tryg og professionel oplevelse frem til afleveringen af det nybyggede hus - skræddersyet efter byggegrunden og dine ønsker.

 
Grunde til salg:

  • Under Hylden 18 - 1027 kvm - 695.000 kr.

Prisen er inkl. tilslutningsbidrag til el, vand og spildevand. Grunden har fået foretaget jordbundsundersøgelse, så der kan gives en fast pris på ekstrafundering og håndtering af overskudsjord. Det giver tryghed og vished om den samlede økonomi fra start. 

 
Er du interesseret?
Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300 for at høre mere om grundene, eller book et møde med en lokal byggerådgiver. Vi mødes også gerne med dig på adressen.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

  • Der er byggepligt med Milton Huse.
  • Grunden købes for sig selv, mens huset først skal betales ved aflevering. Det giver god tid og ro til tegnefasen og sparer dig penge i tingslysningsafgift.

Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300

Trustpilot