Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Husbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Eriksro Bakke 7, 4390 Vipperød

Milton Huses kontantpris:

Eriksro Bakke, Vipperød

Huset udefra
Huset på Eriksro Bakke er et skønt vinkelhus på 151 kvm med overdækket terrasse. Huset er opført i B513 Titan fra Strøjer Tegl og med sort betontagstenstag. Vinduerne er 3-lags fra Rationel Aura Plus træ/alu, som er hvide indvendigt og sorte udvendigt, så de passer perfekt til de store lyse rum samt de smukke mursten. Huset har desuden en integreret dobbelt carport inkl. redskabsrum med støbt og isoleret gulv. 

Huset er med saddeltag med udhæng. Tagrender og nedløb i stål. Grunden er på 1005 kvm, hvor solen kan nydes i haven hele dagen. 

Huset indefra 
Fra husets carport er der indgang til entré med adgang til et stort bryggers, gæstebadeværelse og det ene af husets 2 værelser og videre til husts flotte køkken-alrum med 10 graders skrålofter. Fra køkken-alrum er der adgang til værelse, kontor, stue samt husets dejlige voksenafdeling med soveværelse og tilhørende badeværelse. 

Et perfekt indeklima
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Husets energiklasse er A2015, og opvarmning er med jordvarme. 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Hustype: Vinkelhus
Mursten: B513 Titan fra Strøjer Tegl
Tag: sadeltag med udhæng samt tagrender og nedløb i stål.
Vinduer: Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags-vinduer.
Lofter: Hvide gipslofter i hele huset samt akustikfelter i køkken-alrum med 10 graders hældning. • Gulve: Flotte laminatgulve, Milano Eg Beige, i stue, kontor og samtlige værelser. Flotte 60 x 60 cm klinker i resten af huset.
Vægge: Beklædt med glasfilt
Inventar: Lækkert design fra HTH
Energiklasse: A2015
Opvarmning: Jordvarme
Væghængte toiletter med skjult cisterne og gulvvarme i hele huset

Trustpilot