Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Østerlindparken 47, 7400 Herning

Milton Huses kontantpris:

Østerlindparken, Lind, 7400 Herning

Husbeskrivelse
Huset er opført i Lind. En særdeles populær forstad til Herning, hvor der er institutioner, masser af fritidsaktiviteter og mulighed for indkøb.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt Gårdhavehus i flotte mursten B543 Lyra fra Strøjer Tegl. Huset er med sadeltag uden udhæng, sorte betontagsten og arkitekttagrender i sort alu. Vinduerne er fra Rationel - Aura Plus 3-lags træ/alu - sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med 10 m2 redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret, samt en 18.6 m² stor overdækket terrasse.
Grunden er på 759 m² med en dejlig sydvendt have.

Huset set indefra

Via den dobbelte carport er der adgang til husets bryggers. Man kan også gå ind i entreen ved det overdækkede indgangsparti. Fra entreen og bryggers er der direkte adgang til børneafdelingens 2 store værelser, kontor og badeværelse. Det minimale gangareal føre ind til det store rummelige køkken/alrum, der er hu¬sets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Det skrå loft i køkkenalrummet giver en ekstra god rumfornemmelse. Fra køkkenalrummet er der adgang til forældreafdelingen med et dejlig rummeligt soveværelse med en kæmpe skabsvæg og stort badeværelse på 9.5 m². Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenalrummet. Stuen har et skønt lysindfald og udgang til den overdækkede terrasse, hvor de lange sommeraftener kan nydes.

Husets gulve, lofter og vægge

Der er flotte naturtro laminat akustik gulve – Montana Oak i stuen, soveværelset og kontoret. Husets værelser er med flotte tæpper Bentzon by Ege Wega. På gulvene i bryggers, køkken/ alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt store klinker i str. 60x60 cm.
I hele huset er der gipslofter og akustikfelter i køkkenalrum og stue.
Samtlige vægge er beklædt med filt og al inventer er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 m2 integreret carport med redskabsrum
Flotte mursten fra Strøjer Tegl – B543 Lyra
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
Lofthøjde på 242 cm. med 15 grader skrå loft i køkkenalrum
Gipslofter i hel huset og akustikfelter i køkkenalrum og stue
Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og flagstang medfølger

Trustpilot