Indretning af reol system

.

.

.

Med deko-teamet på arbejde

At føle sig hjemme i et Milton inspirationshus

Et Milton inspirationshus er ikke til pynt eller udstil - ling. Her står ingen kustoder i hjørnerne og holder øje, når du åbner skabslågerne eller kigger fugerne efter i sømmene. Milton Huses byggerådgivere inviterer i stedet til, at du slår dig ned for en stund, fornemmer rummet og får svar på dine spørgsmål om nybyggeri. ”Folk skal føle sig hjemme i et Milton inspira - tionshus”, fortæller Christina, som er indehaver og ansvarlig for indretning og design af Miltons inspirationshuse. Til at hjælpe sig har Christina to kollegaer.

 

Handywomen og stylist

Ea er teamets uundværlige handywoman, og det fornemmes straks, at hun ikke er bange for at smøge ærmerne op. Til daglig sikrer Ea, at Miltons inspirationshuse ser pæne og indbydende ud uanset, om du tager til Åbent Hus i Roskilde, Odense eller Aalborg. ”Jeg ser mest mig selv som stylist”, supplerer Ma - lene, der sammen med Christina køber interiør til indretningen, og flytter rundt på møbler, plakater, puder og vaser til det hele står ”helt rigtigt”. For tiden er Deko-teamet vilde med de karakteristiske Liberty-mønstrede stoffer, som Malene gerne syr pudebetræk af eller hæfter omkring en opslagstav - le. Christina er involveret endnu tidligere i forløbet omkring indretning og design af Miltons inspi - rationshuse. ”Jeg er inde over godkendelse af plantegninger, valg af inspirationshusets arkitektur og byggematerialer”, fortæller Christina, der ved, hvad der skal til for at skabe sammenhæng i husets samlede udtryk. Fra yderst til inderst.

 

Lad dig inspirere

Når du besøger et Milton inspirationshus handler det om at opleve selve huset, håndværket og se rumfordelingen, men hos Milton Huse kan du sam - tidig lade dig inspirere til indretningen af dit eget nye hus. ”Det er ikke alle, der lige kan se, hvor skabet skal stå”, fortæller Deko-teamet, der derfor bruger en del energi på at indrette hvert af rum - mene fuldt ud. På den måde, kan de besøgende nemt samle idéer til, hvordan de selv kan optimere kvadratmeterne i deres eget næste hjem.

Skulpturelt og dekorativt

I Miltons inspirationshuse er det ikke sjældent, at du ser indbyggede møbler, som alkover, indbyg - gede sofaer, skabe eller sansevinduer. Men det er første gang, der er en indbygget reol. ”Den indbyggede reol giver stuen et ekstra skud hygge, og afhængig af, hvad du fylder i reolen, kan den også have en støjreducerende funktion”, fortæller Malene, inden Christina fortsætter, ”Den indbyggede reol kan være utrolig praktisk, og tænkes ind til nødvendig opbevaring, hvis du har mange bøger og er en rigtig læsehest”, lyder det, mens Ea netop står ved siden af og fylder en bunke bøger ind i de små rum. ”Men du kan også vælge at style reolens indhold ud fra din personlige smag og din helt egen histo - rie”, opfordrer Christina, inden Malene supplerer, 

”DU KAN OGSÅ VÆLGE AT STYLE REOLENS INDHOLD UD FRA DIN PERSONLIGE SMAG OG DIN HELT EGEN HISTORIE”

”FOLK SKAL FØLE SIG HJEMME I ET MILTON INSPIRATIONSHUS”

”Tænk reolen som en dekoration i rummet, og vælg fx nips og indhold som i både form, farve og mønstre afspejler den stil, du kan lide”. Denne gang har Deko-teamet blandt andet arbejdet med lyserøde nuancer, som går igen i det blomstre - de Liberty-tapet på modsatte stuevæg. Intet er tilfældigt. Mens teamet fortæller om deres arbejde, er de alle tre i gang med at fylde smukke ting i reolen, så den bliver både skulpturel og dekorativ. Det er virkelig inspirerende at se, hvad et herligt mix af grønne planter, arvestykker, bøger, lysestager, små kufferter, porcelæn af forskellig karakter, Kay Bojesen aber, familie-billeder, keramik, statuetter og Wiinblads eventyrlige vaser kan gøre for stem - ningen i hele stuen. En ting er sikkert, reolen fanger øjet, og der er hele tiden noget, der kalder på ens opmærksomhed. ”Sådan en smuk reol kan hurtigt blive samtaleemne til Åbent Hus”, lyder det fra Ea, der står på en stige for at nå de øverste hylder. Det bedste er, når husets gæster kan se sig selv bo i huset. ”Når folk får lyst til at smide sig i sengen, i sofaen eller sætte sig ind i krea-rummet og starte symaskinen”, lyder det med et smil fra Christina, der spejder efter en god plads i reolen til et barnedåbsbillede fyldt med minder. ”Det er ofte det, der stikker lidt ud eller er super personligt, som er fedt – og som folk husker”, fortæller Malene, og finder en stor elefant frem, som gemmer på en spændende historie. Den skal der også være plads til.

 

Kunst & Antik vs. Moderne dansk design

Alt imens vi snakker om nybyg og indretning, har teamet stylet den indbyggede bogreol færdig hele to gange. Det er blevet til to vidt forskellige look. Den ene stil får navnet ”Kunst & Antik”, og den anden ”Moderne dansk design”. Har du lyst til at se Deko-teamets to kreative bud på, hvordan du kan style din egen bogreol?

 

Se inspirationsvideo

Scan QR-koden, og vær forberedt på at det går lynhurtigt, når Miltons Deko-team først går i gang. Se timelapvideo med to bud på Deko-teamets styling af en reol:

 

Antik og kunst: https://youtu.be/SFup18GKC4w
Dansk design: https://youtu.be/SFup18GKC4w


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Trustpilot