@ceciliebnilsson besluttede at bygge nyt hus med arkitektoniske forskydninger, og fik mange skønne hyggekroge både inde og ude.

 

#franybyggertilnybygger

Min bedste beslutning

Hos Milton Huse elsker vi at inspirere og dele idéer omkring nybyggeri og indretning. Derfor holder vi også meget af at se, hvordan du og andre nybyggere, vælger at designe et hus til netop det liv, du lever. Selv om vi alle er forskellige, og ikke to Milton huse er ens, er der altid løsninger og tendenser, der er oppe i tiden, og som mange drømmer om. I 20´erne er alkoverne fx et hit. Men har du tænkt på at bygge en ekstra lang indkørsel med plads til otte biler og gæster til fester?

Under overskriften ”Min bedste beslutning”, og som inspiration til dig, har vi forud for denne artikel inviteret og spurgt en gruppe Milton Huse nybyggere, om de havde lyst til at dele idéer fra deres eget nybyggede hus. Det er der kommet en strøm af kreative og forskellige billeder ud af, som vi glæder os over, at kunne dele et udpluk af her på siderne.

@nybygger_familienaastrup valgte en alkove så stor, at den kan rumme hele familien. Opbevaringsrummet under, er praktisk til havehynder og julegaver.

@detercamilla valgte VELUX Active ovenlysvinduer, der åbner automatisk og lufter ud, når temperaturen rammer 23 grader.

@therokkjaersplace valgte en rå murstensvæg i stuen, og fik det look med kontraster, som de drømte om.

@voreshusivraa fik designet en personlig mursten hos I.E. Andersen Gravørfirma og Stempel fabrik ApS i Odense.

@nybyggeri_og_boliginspiration valgte en smuk indretning af badeværelset med bl.a. badekar. Ren luksus og selvforkælelse.

@rikkeposner bedste beslutning er det højloftede køkkenalrum med 15 graders skråloft, og lysindfald fra både syd, øst og vest. Bl.a. fra ovenlysvinduer.

@nybyg_salviehaven valgte en 16 meter lang indkørsel og fik seks gæsteparkeringspladser lige uden for døren.

@voresbavnebjerg besluttede at få et smukt overdækket indgangsparti, og med entré og bryggers i hvert sit rum, bydes gæster smukt velkommen.

@djeppesen bedste beslutning var den sidste – nemlig en overdækket terrasse, som i dag er familiens udendørs hyggespot.

@nybyg_smarthome valgte at bygge et helt lille hjemme SPA med bl.a. smukke armaturer, et unikt klinkevalg og badekar.

@nybyg_salviehaven besluttede at bygge ét stort rum, med køkkenalrum og stue adskilt af en smuk rå mur med biopejs.

@jeanetteflugt valgte sprossede vinduer og fik den særlig charme og stemning, de ønskede i et nybygget hus.

Lyst til at se mere?

Der er mange indgange til nybyggerinspiration. Følg hashtag #franybyggertilnybygger og @miltonhuse. Læs Ét hjem/By Milton - magasinet designet til nybyggere, besøg Milton Huses showrooms landet over, abonnér på Milton Huses e-news, tjek miltonhuse.dk/blog eller besøg et af Miltons mange inspirationshuse i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, og se forskellige bud på arkitektur og indretning. Du er altid velkommen.

Ét hjem/ By Milton #5 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin 5, der er fyldt med idéer, nyttig viden, gratis plantegninger, tips og meget mere. Bliv klædt på til 1. møde med byggerådgiveren, kom med indenfor hos ægte nybyggere og få fx. de bedste idéer af indretningsarkitekt og rumdesigner, Sif.
Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme. Magasinet er gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her