@ceciliebnilsson besluttede at bygge nyt hus med arkitektoniske forskydninger, og fik mange skønne hyggekroge både inde og ude.

 

#franybyggertilnybygger

Min bedste beslutning

Hos Milton Huse elsker vi at inspirere og dele idéer omkring nybyggeri og indretning. Derfor holder vi også meget af at se, hvordan du og andre nybyggere, vælger at designe et hus til netop det liv, du lever. Selv om vi alle er forskellige, og ikke to Milton huse er ens, er der altid løsninger og tendenser, der er oppe i tiden, og som mange drømmer om. I 20´erne er alkoverne fx et hit. Men har du tænkt på at bygge en ekstra lang indkørsel med plads til otte biler og gæster til fester?

Under overskriften ”Min bedste beslutning”, og som inspiration til dig, har vi forud for denne artikel inviteret og spurgt en gruppe Milton Huse nybyggere, om de havde lyst til at dele idéer fra deres eget nybyggede hus. Det er der kommet en strøm af kreative og forskellige billeder ud af, som vi glæder os over, at kunne dele et udpluk af her på siderne.

@_camillahald er glad for valget af trekantsvinduer over husets dobbeltdøre. Det giver et fantastisk lys og åbner rummet på en skøn måde.

@stineserup valgte et stort køkken med mange skuffer og dybe skuffemoduler med masser af plads.

@nordjyskevilla bedste beslutning var det rummelige køkkenalrum med et stort ovenlysvindue, der giver masser af lys i rummet.

@nybyg_og_redecor bedste beslutning var at bygge nyt hus med gesims og vinduer med sprosser, der passer til de landlige omgivelser.

@completemyhome har valgt materialer til badeværelset, der komplementerer hinanden. Så som marmor, glasvæg og spejl med sort ramme, armaturer i messing og skabe i massiv eg.

@nybyg2021_jylland bedste beslutning var valget af gulvtypen Montana Oak, der har en smuk glød specielt i sollys.

@mette_dyrbjerg besluttede at bygge en stor overdækket terrasse på 14 kvm med masser af spiseplads - skønt hele året rundt.

@nybyg_og_redecor valgte et stort vinduesparti i stuen for at få maksimalt udbytte af den smukke udsigt.

@mette_dyrbjergs bedste beslutning var at bygge en væg med akustiklameller og en indbygget biopejs mellem stue og køkken-alrum.

@nybygger_familienaastrup valgte en alkove så stor, at den kan rumme hele familien. Opbevaringsrummet under, er praktisk til havehynder og julegaver.

@detercamilla valgte VELUX Active ovenlysvinduer, der åbner automatisk og lufter ud, når temperaturen rammer 23 grader.

@therokkjaersplace valgte en rå murstensvæg i stuen, og fik det look med kontraster, som de drømte om.

@voreshusivraa fik designet en personlig mursten hos I.E. Andersen Gravørfirma og Stempel fabrik ApS i Odense.

@nybyggeri_og_boliginspiration valgte en smuk indretning af badeværelset med bl.a. badekar. Ren luksus og selvforkælelse.

@rikkeposner bedste beslutning er det højloftede køkkenalrum med 15 graders skråloft, og lysindfald fra både syd, øst og vest. Bl.a. fra ovenlysvinduer.

@nybyg_salviehaven valgte en 16 meter lang indkørsel og fik seks gæsteparkeringspladser lige uden for døren.

@voresbavnebjerg besluttede at få et smukt overdækket indgangsparti, og med entré og bryggers i hvert sit rum, bydes gæster smukt velkommen.

@djeppesen bedste beslutning var den sidste – nemlig en overdækket terrasse, som i dag er familiens udendørs hyggespot.

@nybyg_smarthome valgte at bygge et helt lille hjemme SPA med bl.a. smukke armaturer, et unikt klinkevalg og badekar.

@nybyg_salviehaven besluttede at bygge ét stort rum, med køkkenalrum og stue adskilt af en smuk rå mur med biopejs.

@jeanetteflugt valgte sprossede vinduer og fik den særlig charme og stemning, de ønskede i et nybygget hus.

@jeanetteflugt valgte belysning bag spejlet som en fin detalje til rummet.

@completemyhome bedste beslutning var den hyggelige alkove, der bliver flittigt brugt af familiens børn og gæster.

Lyst til at se mere?

Der er mange indgange til nybyggerinspiration. Følg hashtag #franybyggertilnybygger og @miltonhuse. Læs Ét hjem/By Milton - magasinet designet til nybyggere, besøg Milton Huses showrooms landet over, abonnér på Milton Huses e-news, tjek miltonhuse.dk/blog eller besøg et af Miltons mange inspirationshuse i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, og se forskellige bud på arkitektur og indretning. Du er altid velkommen.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Trustpilot