Betal først hus ved overtagelse

Projektforslag: Ræven 1

Se projekt

Jeg er interesseret i

Ræven, Støvring

Milton Huses kontantpris:

Byggegrund på lukket vænge

Her er din mulighed for at bygge i den nye, attraktive udstykning i Støvring Ådale, hvor rigtig mange børnefamilier har slået sig ned i de seneste år. 

Ræven ligger i den sydlige del af Støvring Ådale. Der er tale om et lukket vænge, hvor du får et fantastisk naturområde i baghaven. Fra Ræven er der kort vej til centrum af Støvring, der rummer to gode folkeskoler, et gymnasium, flere integrerede institutioner, masser af fritidsaktiviteter samt indkøbsmuligheder, spisesteder og togstation. 

Med en grundstørrelse på 1022 kvm er der samtidig god plads til både drømmehus- og have.

Få en professionel tegner og byggerådgiver med i købet 
Så snart du har købt grunden, kan den kreative proces med at skabe huset gå i gang.

En byggerådgiver fra Milton Huse mødes med dig til besigtigelse af byggegrunden og en snak om dine muligheder, ønsker og behov. Herefter kan tegnestuen begynde at udarbejde skitser og et oplæg til plantegning.

Selve byggeriet betaler du først, når huset står klar til aflevering. Det sparer dig penge til tinglysningen og giver god tid og ro til at få tegnet det helt rigtige hus. Når du bygger med Milton Huse står vi på mål for, at du får en tryg og professionel oplevelse frem til afleveringen af det nybyggede hus - skræddersyet efter byggegrunden og dine ønsker.

 
Grunde til salg:

Prisen er inkl. tilslutningsbidrag til el, vand og spildevand samt fjernvarmetilslutning. Grunden har fået foretaget jordbundsundersøgelse, så der kan gives en fast pris på ekstrafundering og håndtering af overskudsjord. Det giver tryghed og vished om den samlede økonomi fra start. 

 

OBS. Der kan først bygges på grunden fra. 16/6 2024 grundet en aktuel byggeudstilling. 


Er du interesseret?
Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300 for at høre mere om grundene, eller book et møde med en lokal byggerådgiver. Vi mødes også gerne med dig på adressen.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

  • Der er byggepligt med Milton Huse.
  • Grunden købes for sig selv, mens huset først skal betales ved aflevering. Det giver god tid og ro til tegnefasen og sparer dig penge i tingslysningsafgift.

Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300

Trustpilot