Loading...

Om Milton Huse

Milton Huse  har med sit udvalg af hustyper, en ambition om at blive en af danskernes foretrukne samarbejdspartnere, når det gælder husbyggeri. Vi sætter jer i centrum og lytter til jeres behov og ønsker, så vi i fællesskab får jeres husdrømme til at gå i opfyldelse.

Milton Huse er et dynamisk og kvalitetsbevidst byggefirma, der sælger topkvalitetshuse til priser, som ligger på almindelig typehusniveau.

Milton Huse har et gennemtænkt boligkoncept, der sikrer, at I får mest muligt for jeres penge og kun betaler for de kvadratmeter, I ønsker. Vi kan tilbyde moderne arkitekttegnede huse i et nytænkende design og udstyrsniveau, der ligger langt over gennemsnittet hos andre typehusproducenter.

Vi er en familiejet virksomhed, der har eksisteret siden 2013. Vi har siden opstart oplevet kæmpe vækst, og leverer et positivt regnskab år efter år. I 2017 blev vi kåret til en af Børsens Gazeller og solgte mere end 450 huse og har høje forventninger til 2018.

Milton Huse er omstillingsparate og har friheden til aldrig at gå på kompromis med vores kundeløfte: Vi leverer personlige huse bygget med omhu. Vi har stor respekt for, at vores kunder er i gang med en af de største investeringer i deres liv, når de kommer til os, og derfor er det meget afgørende, at alle oplever det som en rigtig god proces at bygge deres nye drømmehjem hos os. 

VISION

Vi vil være en af danskernes foretrukne samarbejdspartnere, når det gælder husbyggeri til fornuftige priser, som er til at forstå.

VÆRDIER

Vi skaber huset sammen med jer, så jeres husdrømme går i opfyldelse.

Vi anvender egne håndværkere, og samtlige samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen.

Vi bygger jeres hus og ikke blot en hyldevare.

Vi ønsker, at I sætter krav til jeres husbyggeri - det gør vi.

Vi sørger for, at I har én og samme kontaktperson før, under og efter husbyggeriet.

Vi tilbyder kvalitets huse til fornuftige priser, som er til at forstå.

Vi tilbyder, at I først betaler ved overtagelse.

ÅBNE STILLINGER

Milton Huse er i rivende udvikling. Derfor søger vi løbende nye medarbejdere. Vi vil altid gerne modtage ansøgninger og cv'er fra dygtige kandidater. Send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Milton Huse søger pt. følgende nye medarbejdere:

Byggerådgiver Aalborg - klik her for mere info

Alle ansøgninger vil selvfølgelig blive behandlet fortroligt og i henhold til gældende lovgivning. Se mere om vores persondatapolitik for ansøgere og medarbejdere her.