Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Bjergegårdsvej 1, 8382 Hinnerup

Milton Huses kontantpris:

Bjergegårdsvej, Hinnerup

Et funkishus til tiden
Huset er opført i Hinnerup, en hyggelig stationsby i Østjylland, som byder på rigt friluftsliv samt institutioner og mulighed for indkøb. Selve huset er en elegant funkisvilla med højt til loftet og et minimalistisk udtryk, som er opført med en taghældning på 1,5 grader beklædt med sort tagpap, inddækninger i sort aluminium og bygget uden udhæng.  Facaden er beklædt med en gråbrun mursten af typen Twilight 2.4.35 fra Egernsund Tegl, der komplimenteres af sorte vinduer fra Rationel, som fremhæver husets linjer. Huset har desuden en stor dobbelt carport med isoleret redskabsrum sørger for rigelig plads til både biler og opbevaring, som er harmonisk integreret med huset og glider over i et overdækket indgangsparti. Huset er placeret optimalt på grunden med en stor sydvestvendt have, der inviterer til alt fra terrasseliv og grillaftener til bålfest og fodboldkamp. Grundens størrelse på 907 m2 skaber masser af luft om huset og giver mulighed for en stor sydvestvendt terrasse, hvor solen kan nydes fra formiddag til solnedgang.

Huset indefra
Du kan komme ind i huset enten via husets bryggers eller via husets entré. Træder du ind i entréen er der udsyn til villaens store køkken-alrum med en imponerende loftshøjde på over tre meter. Den rummelige entré er udstyret med god plads til både overtøj, sko og bænk. Husets hjerterum, køkken-alrummet, bliver komplimenteret af to store ovenlysvinduer og akustikplader i loftet. Der er også plads til at fordybe sig med en bog i den indbyggede alkove. Stuen ligger i åben forbindelse med køkken-alrummet. Stuen indbyder til hygge med filmaftener og afslapning. Fra køkken-alrummet er der adgang til husets børneafdeling med 3 værelser og badeværelse. Køkken-alrummet giver ligeledes adgang til husets forældreafdeling med et dejlig rummeligt soveværelse, walk-in og badeværelse.

Kvalitetsbevidste materialevalg – med gode detaljer
Materialevalget er gennemsyret af gode løsninger fra HTH med højskabe og underskabe i farven Mørk Eg og en bordplade af typen CoreStone Basic. De eksklusive gulve i stue, værelser, walk-in, gang og soveværelse er af typen Amtico Spacia Sildeben Oak.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Boligareal: 194 m2
Vognly: 38 m2
Redskabsskur: 12 m2
Overdækninger: 32 m2
Grundens størrelse: 907 m2
Tag:  taghældning på 1,5 grader beklædt med sort tagpap
Gulv i huset: Amtico Spacia Sildeben Oak
Værelser: 4 værelser
Mursten: Twilight 2.4.35 fra Egernsund Tegl
Inventar: Alt er i lækkert inventar fra HTH

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot