Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Fuglsang Alle 56, 7000 Fredericia

Milton Huses kontantpris:

Fuglsang Alle, Fredericia

Huset udefra
Inspirationshuset på156 m² er et forskudt vinkel. Murstenen er mursten B544 Corona fra Strøjer Tegl, som giver et levende udtryk, der spiller godt sammen med husets sorte tagsten, sålbænke i naturskiffer, matchende halvrunde tagrender og nedløbsrør.
Huset er med en 48 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 828 m², hvor solen kan nydes i haven hele dagen.

Huset indefra
Træd indenfor i inspirationshusets entré, hvor du gå direkte til det praktiske bryggers med masser af bordplads. Fra entréen kommer du direkte til børneafdelingen, der består af to børneværelser, kontor og det første badeværelse. Køkken/alrummet ligger i husets midte og har god plads til familien – her er højt til loftet med 15 graders skrålofter – og store vinduespartier i køkken/alrum giver et skønt og naturligt lys. Fra det gennemgående køkken/alrum er der en stor åben forbindelse til den lyse stue. Herfra er der adgang til husets forældreafdeling med soveværelse med masser af skabsplads og tilhørende lækkert badeværelse. Fra køkken/alrummet er de udgang til både en dejlig østvendt og vestvendt terrasse.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Hustype: Forskudt vinkelhus
Mursten: B544 - Corona med lyse nuancer blødstrøgne fra Strøjer Tegl.
Tag: Med saddeltag opmurede gavle ved køkken/alrum og stue og med udhæng på ca. 30 cm..
Vinduer: Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer.
Lofter: Hvide gipslofter i hele huset.
Skrålofter og akustikfelter i køkken/alrum.
Gulve: Flotte slidstærke Laminat plankegulve Genova Eg Natur i soveværelset, stue, kontor og værelser. Flotte 60 x 60 cm klinker gulve i entré, bryggers, køkken, depot og på badeværelser.
Vægge: Beklædt med glasfilt
Inventar: Lækkert design fra HTH.
Varmekilde: Energiklasse BR2018.
Opvarmning: Fjernvarme.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot