Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Fuglsang Alle 91, 7000 Fredericia

Milton Huses kontantpris:

Fuglsang Allé, Fredericia

Plads til samvær og en aktiv hverdag med både praktiske løsninger og skønne detaljer

Huset set udefra
Inspirationshuset på 165  er et forskudt længehus. Murstenen er den grålige mursten B546 Taurus fra Strøjer Tegl med brune nuancer, som giver et levende udtryk, der spiller godt sammen med husets sorte tagsten, sålbænke i naturskiffer, matchende arkitekttagrender i sort alu samt vedligeholdelsesfrit sort zink ved forskydning og gavl.
Huset er med en 54  stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.

Huset set indefra
Træd indenfor i inspriationshusets entré, hvor du gå direkte til det praktiske bryggers med masser af bordplads. Fra entréen kommer du direkte til børneafdelingen, der består af to børneværelser, kontor og det første badeværelse. Køkken/alrummet ligger i husets midte og har god plads til familien – her er højt til loftet med 15 graders skrålofter – og store vinduespartier på tre sider giver et skønt naturligt lys. Fra det gennemgående køkken/alrum er der en stor åben forbindelse til den lyse stue. Herfra er der adgang til husets forældreafdeling med soveværelse med masser af skabsplads og tilhørende lækkert badeværelse.

Fra det gennemgående køkken/alrum er der desuden udgang til både en østvendt terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes, og til en skøn vestvendt terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes med familie og venner til gode grillaftener.

Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i entré, køkken og på badeværelser er der pålagt 60x60 klinker, og i stue og værelser er der på lagt de slidstærke Wicanders akustikgulve i Wheat Oak. Brusenicherne er med brusevinger i glas og praktisk indmurede sæbehylder. I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der skrålofter med akustikfelter, der forbedrer akustikken og sikrer et godt indeklima i de store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med filt og al inventar er fra HTH. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR2018 og opvarmning er med fjernvarme. 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

165 m² forskudt længehus
54  stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Brusenicherne er med brusevinger i glas og praktisk indmurede sæbehylder. 

Skrålofter og akustikfelter i køkken/alrummet
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer
En dejlig østvendt og vestvendt terrasse.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot