Huset er solgt

Jeg er interesseret i

Hørvænget 19, 6000 Vonsild

Milton Huses kontantpris:

Hørvænget, Vonsild

Huset udefra
Inspirationshuset på 170 m2 er et forskudt længehus. Mursten er 2.1.69 Cold Hawaii fra Egernsund Tegl med hvide, gule og gråbrune nuancer, som giver et levende udtryk. Dette spiller godt sammen med husets sorte betontagsten, sålbænke i naturskiffer, matchende arkitekttagrender i sort alu samt vedligeholdelsesfrit sort alu ved husets gavlforskydning.
I forlængelse af huset, er der en 49 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Huset er placeret på en grund på 856 m².

Huset indefra
Træd indenfor i inspirationshusets entré, hvor du kan gå direkte til det praktiske bryggers med god bordplads. Fra entréen kommer du direkte til børneafdelingen, der består af to børneværelser, kontor og det første badeværelse. Køkken/alrummet ligger centralt i husets midte, og her er der god plads til familien, højt til loftet med de 15 graders skrålofter – og store vinduespartier på tre sider giver et skønt naturligt lys. Går du fra det gennemgående køkken/alrum, er der en stor åben forbindelse til den lyse stue. Herfra er der adgang til husets forældreafdeling med et lyst soveværelse med god skabsplads og et tilhørende lækkert badeværelse med en rummelig bruseniche samt et moderne linje-gulvafløb. Fra køkken/alrummet er der på begge sider af huset udgang til flere dejlige terrasser, og i køkken/alrummet finder man også husets dejlige og store alkove. Der er på udvalgte steder i boligen opsat de flotte I-Wood Akustikpaneler (model: Basic i farve: klar).

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR2018 og opvarmning er med jordvarmeanlæg, der kan forsynes med strøm fra de 18 solpaneler (integreret) på taget.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Hustype: Forskudt længehus
Mursten: 2.1.69 Cold Hawaii fra Egernsund Tegl i hvide, gule og gråbrune nuancer.
Tag: Sadeltag (uden udhæng) med sorte betontagsten, samt tagrender/nedløb i sort alu
Vinduer: Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt.
Lofter: Beklædt med flotte hvide gipslofter samt skrålofter med akustikfelter (runde huller) i køkken/alrum.
Gulve: Flotte slidstærke Akustik Designkork laminatgulve, model: Panama Oak i stue, kontor, soveværelse og børneværelser. Store 60 x 60 cm klinker på gulve i entré, bryggers, køkken/alrum, depot og badeværelser.
Vægge: Med glasfilt (hvidmalet).
Inventar: Alt er i et lækkert design fra HTH.
Energiklasse: BR2018.
Opvarmning: Jordvarmeanlæg
Solceller, integreret på tag: 18 stk. paneler 5,85 kWp inkl. 5 kW batteri.
Vica Danmark EOS Victorian drivhus på 14 kvm

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot