Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Hørvænget 21, 6000 Vonsild

Milton Huses kontantpris:

Hørvænget, Vonsild

Huset udefra
Inspirationshuset på 160 m2 er et forskudt vinkelhus. Mursten er B547 – Libra med grå og lysebrune nuancer, blødstrøgne fra Strøjer Tegl, som giver et levende udtryk, der spiller godt sammen med husets sorte tagsten, sålbænke i naturskiffer, matchende ståltagrender. I forlængelse af huset er der en 48 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Huset er placeret på en grund på 864 m².

Huset indefra
Træd indenfor i inspirationshusets entré, hvor du kan gå direkte til det praktiske bryggers med god bordplads. Fra entréen kommer du direkte til børneafdelingen, der består af to børneværelser, kontor og det første badeværelse. Køkken/alrummet ligger centralt i husets midte og har god plads til familien – her er højt til loftet med de 10 graders skrålofter – og store vinduespartier på flere sider, giver et skønt naturligt lys. Går du fra det gennemgående køkken/alrum, er der en stor åben forbindelse til den lyse stue. Herfra er der adgang til husets forældreafdeling, med et lyst soveværelse med god skabsplads, og et tilhørende lækkert badeværelse med en god stor bruseniche, samt et moderne linje gulvafløb. I køkken/alrummet finder man også husets dejlige og store alkove. Der er på udvalgte steder i boligen, blevet malet i Gardenia Green og tapetseret.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR2018 og opvarmning er med jordvarmeanlæg.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Hustype: Forskudt vinkelhus
Mursten: B547 – Libra med grå og lysebrune nuancer, blødstrøgne fra Strøjer Tegl.
Tag: Sadeltag med sorte betontagsten, og med ca. 30 cm. udhæng. Der er opmurede gavle ved køkken/alrum og stue. Gavlen ved carport udføres i vandret klinkbeklædning, der er grundmalet i sort RAL 9005. Husets stern udføres i træ, og er grundmalet i sort RAL 9005, og med hvide underbrædder i RAL 9010.
Vinduer: Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt.
Lofter: Beklædt med flotte hvide gipslofter samt skrålofter (10 grader) med akustikfelter (firkantede huller) i køkken/alrum.
Gulve: Flotte slidstærke laminat plankegulve, Milano Eg Beige i stue, soveværelse, kontor og værelser. Store 60 x 60 cm klinker på gulve i entré, bryggers, køkken/alrum, depot og badeværelser.
Vægge: Med glasfilt (hvidmalet).
Inventar: Alt er i et lækkert design fra HTH.
Energiklasse: BR2018.
Opvarmning: Jordvarmeanlæg.
Vica Danmark EOS Junior T drivhus på 11,4 kvm

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot