Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Hørvænget 25, 6000 Vonsild

Milton Huses kontantpris:

Hørvænget, Vonsild

Huset udefra
Inspirationshuset på 172 m2 er et vinkelhus. Mursten er B546 – Taurus grålig med brune nuancer, blødstrøgne fra Strøjer Tegl, som giver et levende udtryk, der spiller godt sammen med husets sorte tagsten, sålbænke i naturskiffer, matchende arkitekt tagrender og nedløb i sort alu. I forlængelse af huset, er der en 60 m2 integreret dobbelt garage med to store porte (270x214 cm.) i plankeprofil, glat – farve: sort noir 900 sable. Huset er placeret på en grund på 842 m².

Huset indefra
Træd indenfor i inspirationshusets entré, hvor du kan gå direkte til det praktiske bryggers med god bord- og skabsplads. Fra entréen kommer du direkte ind i husets køkken/alrum. Køkken/alrummet ligger centralt i huset og har god plads til familien – her er højt til loftet med de 15 graders skrålofter – og store vinduespartier på flere sider giver et skønt naturligt lys. Går du fra det gennemgående køkken/alrum, er der en stor åben forbindelse til den lyse stue. Fra køkken/alrummet er der også adgang til husets forældreafdeling med et lyst soveværelse med god skabsplads og et tilhørende lækkert badeværelse med en god stor bruseniche samt et moderne linje-gulvafløb. Husets børneværelser og kontor er også placeret ud til køkken/alrummet. I køkken/alrummet finder man også husets dejlige og store alkove. En væg i stuen tapetseres, og der males i pigeværelset.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR2018, opvarmning er med jordvarmeanlæg. 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Hustype: Vinkelhus
Mursten: B546 – Taurus, grålig med brune nuancer, blødstrøgne fra Strøjer Tegl.
Tag: Sadeltag (uden udhæng) med sorte betontagsten, samt arkitekt tagrender og nedløb i sort alu. Der er opmurede gavle ved værelser og garage. Gavlen ved den overdækkede terrasse udføres i vandret klinkbeklædning, der er grundmalet i sort RAL 9005, og der opmures ved beboelse.
Husets køkken/alrum har 2 stk. Velux Integra ovenlysvinduer (78x118 cm.) med regnsensor og fjernbetjening.
Vinduer: Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt.
Lofter: Beklædes med flotte hvide træbetonplader i ultrafin kvalitet samt skrålofter (ca. 15 grader) i køkken/alrum.
Gulve: Flotte slidstærke Akustik Designkork laminatgulve, model: Nevada Oak i stue, soveværelse, kontor og værelser. Store 60 x 60 cm klinker på gulve i entré, bryggers, køkken/alrum, depot og badeværelser.
Vægge: Med glasfilt (hvidmalet).
Inventar: Alt er i et lækkert design fra HTH.
Energiklasse: BR2018.
Opvarmning: Jordvarmeanlæg.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot