Huset er solgt

Åbent Hus

Åbent efter aftale

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Hvedebakken 46, 8450 Hammel

Milton Huses kontantpris:

Funktionel familievilla med masser af hyggelige miljøer

Kom indenfor i et spændende forskudt længehus, der udnytter arkitektur og beliggenhed til fulde. Energivenlige løsninger og en planløsning tegnet med øje for godt lysindfald, hyggelige miljøer og børnefamiliens behov resulterer i et kvalitetshus med masser af udfoldelsesmuligheder.  

Huset udefra
Set udefra er der tale om et forskudt længehus, som strækker sig over 175 kvadratmeter. Saddeltaget uden udhæng med sorte arkitekttagrender i alu spiller perfekt sammen med de lyse Unika-mursten fra Randers Tegl og giver huset et rent og elegant udtryk.  

En spændende konstruktion med forskudte længer, vinkler og flere overdækninger skaber hyggelige miljøer både ude og inde. Der er tænkt grundigt over husets placering på grunden, så du fx kan nyde solopgangen fra den åbne, sydøstvendte terrasse med udgang fra soveværelset. På den anden side af huset kan du til gengæld bade i aftensolen fra den overdækkede terrasse med udgang fra køkken-alrummet. Her er skabt et stort, flisebelagt udemiljø, som afskærmes naturligt fra vejen af garagen. Perfekt til de lange sommerdage med familien og vennerne. 

Huset indefra
Når du bevæger dig indenfor via det overdækkede indgangsparti, vil du bemærke det lange kig ned igennem huset og den praktiske indretning af entréen med indgang til bryggers på højre side. I denne del af huset finder du også tre gode værelser og et badeværelse. Fortsætter du ned igennem huset, mødes du af et skønt lysindfald. Både køkken-alrum og stue gennemlyses via store vinduespartier på hver side af huset, og i køkkenet får du et ekstra skud dagslys fra det velplacerede ovenlysvindue ved køkkenøen.  

Det alsidige køkken-alrum er udstyret med ekstra bekvemmeligheder som depot og en hyggelig alkove, hvor du kan slænge dig med en bog, mens nogen andre står for madlavningen.  

Fra den ligeledes veloplyste stue er der forbindelse til forældreafdelingen. Her finder du et lækkert soveværelse med en stor walk-in garderobe og tilhørende badeværelse, der giver mulighed for at nyde lidt ekstra privatliv.  

Er du glad for ægte træ, vil du formentlig sætte pris på det smukke sildeparketgulv, som går igen i alle husets rum på nær entre, bryggers og badeværelser, der er beklædt med store 60x60 klinker. Gulvet i garagen er støbt og isoleret, og med to gode vinduer til at sikre dagslyset har du snildt et multirum, som kan gøre det ud for alt fra festlokale til værksted.  

Lavt energiforbrug og godt indeklima
Taget på garagen gemmer
desuden på 10 integrerede solpaneler, som er forbundet til en inverter med tilhørende batteri, så du kan gemme overskudsstrømmen og bruge den, når du har behov for det. Det intelligente ventilationsanlæg fra Nilan bidrager til at sikre et lavt energiforbrug og et optimalt indeklima, som sammen med akustikfelter i alle fællesrum, de mange hyggelige kroge og udnyttelsen af dagslyset gør det til et virkelig behageligt hus at leve i.
 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Hvedebakken 46, Hammel
 

 • Forskudt længehus 
 • 175 kvm boligareal
 • Integreret garage på 58 kvm
 • Sadeltag uden udhæng
 • Gipslofter med akustikfelter i entré/gang, køkken-alrum og stue
 • Mursten, RT 554 - Unika fra Randers Tegl
 • Sorte arkitekttagrender
 • Skifer sålbænke
 • Træ/alu vinduer – Sort udvendig, hvide indvendigt
 • Sildebensparket i hele huset, undtaget entre, bryggers og badeværelse. Her er der store flotte klinker.
 • HTH inventar i hele huset
 • Alkove
 • Fjernvarme
 • Nilan ventilationsanlæg
 • Stort solcelleanlæg med batteri

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot