Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Ingefærbakken 10, 8930 Randers

Milton Huses kontantpris:

Ingefærbakken, Randers

Inspirationshuset er en del af byggeudstillingen Randers Bygger 2022 i Dronningborg, i den nordøstlige del af Randers by. Dronningborg er meget naturskøn og et attraktivt område tæt ved natur, indkøb, skoler og kun ca. 5 km til Randers Centrum.

Huset set udefra
Gårdhavehus på 190 m² opført i murstenen EW0109 Hvid Marmor, En hvid blødstrøgen mursten med grålige nuancer fra Egernsund Wienerberger, og med sort betontag med fuglegitter og gratbånd. Vinduerne er 3-lags fra Rationel Aura Plus træ/alu, hvide indvendigt og sort noir 900 Sablé udvendigt. Huset har en stor integreret garage på 58 m² med plads til to biler, samt en stor overdækket terrasse på 23 m². Huset er med 25 grader sadeltag, opmurede gavle uden udhæng. Arkitekt tagrender og nedløb i sort alu og sålbænke er i sort skiffer. Grunden er på 869 m².


Huset set indefra
Huset her rummer virkelig hele familien. Her er plads til lektier og leg på én og samme tid. Huset har en børneafdeling med 3 store værelser og eget badeværelse og et stort depot, soveværelse med walk-in og med eget toilet/bad, et lækkert køkken/alrum med en hyggelig alkove som fungerer som husets hjerte. Der er direkte indgang fra garagen ind til husets gang. 

Luft, rummelighed & velvære.
Loftet i hele huset er gips lofter med runde akustikfelter i køkken/alrum for at sikre god akustik. På gulve i køkken/alrum, depot, gang, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i brusenicher, er der pålagt fliser i 60 x 60 cm. Der er lagt flotte laminatgulve i stue og soveværelse samt på alle værelser og kontor af typen Genova Eg Natur. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer at perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Husets energiklasse er BR18, og opvarmning er med fjernvarme

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Hustype: Gårdhavehus
Boligareal: 190 m2
Garage: 58 m2
Overdækket terrasse: 23 m2
Grundens størrelse: 869 m2
Tag: 25 grader sadeltag, opmurede gavle uden udhæng
Gulv i huset: Genova Eg Natur
Værelser: 4 værelser
Mursten: EW0109 Hvid Marmor, en hvid blødstrøgen mursten med grålige nuancer fra Egernsund Wienerberger
Inventar: Alt er i lækkert inventar fra HTH

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot