Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Kvistvænget 15, 8700 Horsens

Milton Huses kontantpris:

Kvistvænget, Horsens 

Husbeskrivelse
Området omkring Hatting er kendetegnet af natur i form af skov og marker, og med kun 6,5 km til Horsens midtby er du tæt på det hele . Motorvejstilkørsel til E45 ligger også i umiddelbar nærhed.
Hatting er en lille landsby tæt på Horsens med godt 1.800 indbyggere. Her er et godt sammenhold, og et aktivt foreningsliv med mange tilbud til alle i form af både idræt- og spejderforeninger samt en populær ungdomsklub.

Huset set udefra
Huset er et flot multifunktionelt forskudt vinkelhus på 156  uden udhæng i kvalitets mursten fra B547 Libra. Huset er med sadeltag, opmurede gavle, sorte tagsten og arkitekttagrender i sort alu.
Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Sålbænke er lavet i natur skiffer.
Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 805  med en dejlig sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten og ind i huset, fra husets entre er der adgang til et stort bryggers samt husets 2 børneværelser og det ene badeværelse. Den lange lige gang giver endvidere et flot direkte adgang til husets hjerte det store køkken/alrum. Køkken/alrummet er et stort lyst rum med skrå lofter, depot, alkove samt masser af plads til at hele familien kan samles.
På grund af husets centrale forskydning er der fra Køkken/alrummet et flot 180° kig ud, så både haven og dagslyset kan nydes hele dagen.
Hyggelig stue med adgang til forældreafdelingen som indeholder et lækkert soveværelse med skabe på begge sider og tilhørende badeværelse

Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i entré, bryggers og begge badeværelser er der pålagt flotte klinker i 60x60 cm.
Der er valgt flotte vinylkork gulve i gang, køkken/alrum, depot, stue, kontor og samtlige værelser. (Milano Eg Beige). Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. For at sikre en særlig god akustik i husets, køkken/alrum er her opsat akustikplader. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varme genvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter BR2018.  

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48   carport med redskabsrum
Skrålofter med akustikfelter i køkkenalrum
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
Blødstrøgne mursten Strøjer B547 Libra
Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot