Huset er solgt

Husbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Langagergårdsvej 34, 4100 Ringsted

Milton Huses kontantpris:

Langagergårdsvej, Ringsted

Huset udefra
Huset er et vinkelhus på 166 kvm i blødstrøgne mursten B547 Libra fra Strøjer Tegl og med sorte betontagsten. Vinduerne er Rationel Aura Plus træ/ alu lavenergi 3-lags-vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt. Huset er med en stor integreret dobbelt carport på 48 kvm med redskabsrum, hvor der er støbt og isoleret gulv. Tagrender og nedløb i stål. Alt udvendig træværk er grundmalet, stern og redskabsrum i sort og underbeklædning i hvid. Murede søjler. Grunden er på hele 727 kvm med en skøn stor sydvestvendt have.

Huset indefra
På gulve i køkken-alrum, depot, gang, bryggers og badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der pålagt fliser i 60x60 cm. Alle lofter er beklædt med flotte hvide gipslofter og med akustiklofter i køkken-alrum og stue, hvor der også er skrålofter for en fantastisk rumfornemmelse. Derudover er alle vægge med glasfilt i hele huset. Flotte laminatgulve Wiscanders Akustik What Oak i soveværelse, walk-in, kontor, værelser og stue. Al inventar fra HTH samt væghængte toiletter med skjult cisterne og gulvvarme i hele huset.

Et perfekt indeklima
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Opvarmning er luft til vand-varmpepumpe. Husets energimærke er A2015.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Hustype: Vinkelhus 166 kvm
Integreret dobbelt carport 48 kvm
Overdækket terrasse 11 kvm
Mursten: B547 Libra fra Strøjer Tegl
Taghældning: Sadeltag med opmuret gavl
Vinduer: Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
Lofter: Hvide gipslofter i hele huset samt akustiklofter i køkken-alrum og stue.
Gulve: Flotte laminatgulve, Wicanders Akustik Wheat Oak,i køkken-alrum, soveværelse, kontor, værelser og stue. Flotte klinker med Manhatten fuge i gang, i bryggers og badeværelser, herunder vægge i bruseniche er der pålagt fliser i 60 x 60 cm.
Vægge: Beklædt med glasfilt
Inventar: Lækkert design fra HTH
Varmekilde: Energiklasse A2015
Opvarmning: Luft til vand-varmepumpe
Væghængte toiletter med skjult cisterne og gulvvarme i hele huset

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot