Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Marens Minde vej 15, 4600 Køge

Milton Huses kontantpris:

Marens Minde Vej, Køge

Husbeskrivelse

Strøby ligger i den allernordligste del af Stevns tæt på karismatiske Køge, men samtidig så tæt på Stevns’ storslåede natur, at der er direkte adgang til et liv i pagt med naturen. Her finder man Nicolinelund, som er en større nyudstykning med fokus på natur og fællesskab. 

Den store eng forbinder Nicolinelund med havet, og byder via Havstien på en smuk spadseretur fra alle dele af kvarteret ned til Strøby og Køge kyst med den dejlige strandgrund. Der er ca. 500 meter fra Nicolinelunds eng til havet, der inviterer til solbadning, vinterbadning, lystfiskeri og sejlads med kajakken.

Boligkvarteret er anlagt som en æblelund og et bæredygtigt naturområde, hvor det gode, grønne menneskeliv kan gå hånd i hånd med et stærkt plante- og dyreliv. Det handler ikke kun om naturvenlige haver; midt i Nicolinelund anlægges også en 40.000 m2 stor eng, som vil styrke biodiversiteten i området.

Huset er centralt beliggende i Strøby, i en attraktiv og børnevenlig udstykning med nem adgang til motorvej og i pendlerafstand til København. Strøby er beliggende lige syd for Køge.

Huset set udefra
Flot vinkelhus på 167 m² i lys mursten Cold Hawaii fra Egernsund Tegl og betontagsten i sort. Rationel Aura Plus Premium træ/alu lavenergi 3-lags vinduer i sort. Stor integreret dobbelt carport med træbeklædt redskabsrum. Tagrender og nedløb i forpatineret zink. Overdækket terrasse på 11 m² med loft til kip.
Huset står i stramt moderne udseende med sadeltag uden udhæng og opmuret gavl mod vest ved den overdækkede terrasse.

Huset set indefra
Huset har en funktionel og populær planløsning med plads til hele familien. Huset har køkken/alrum og stue med 15° hævet loft, og separat forældreafdeling. 3 værelser med adgang til køkken/alrum, hvilket giver minimum af spildplads. Der er udgang fra køkken/alrum til både vestvendt terrasse, og fra både stue og soveværelse til overdækket terrasse. 

Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i bryggers og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt en flise i 60 x 60 cm. Loft i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter med akustikplader i køkken/alrum/stue. Glasfilt i hele huset. Flotte akustik vinylkork Panama Oak med matchende overgangsskinne i køkken/alrum, stue, soveværelse, walk-in, gang og værelser. Inventar fra HTH. Akustiklameller i køkken/alrum. I køkken/alrum er der indrettet en alkove samt en mindre kontorplads. Alle døre er lavet uden gerigter for moderne udtryk.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Opvarmning med luft-til-vand varmepumpe. Husets energimærke er A2015.


 

 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

167 m² vinkelhus med 11 m² overdækket terrasse
48 m² integreret carport med 12 m² redskabsrum med støbt gulv
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt.
Blødstrøgne mursten Cold Hawaii fra Egernsund Tegl
Sorte betontagsten
Skråloft i køkken/alrum og stue

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot