Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Muskatvej 10, 8600 Silkeborg

Milton Huses kontantpris:

Muskatvej, Silkeborg

Længehus med overdækket terrasse og store fællesarealer

Husbeskrivelse
Et længehus giver stor frihed, når det gælder planløsningen. I dette inspirationshus skaber store, sammenhængende fællesarealer en skøn rumfornemmelse.

Huset ligger i et spændende nyetableret område i Silkeborg, som er særdeles børnevenligt med lukkede stisystemer, der både fører til skole, børnehave, sportsforening, indkøbsmuligheder og skønne grønne områder. Huset er beliggende i Eriksborg ved Gødvad med ca. 5-10 minutters kørsel til Silkeborg Midtby. Der er heller ikke langt til motorvejen, hvorfra du inden for ca. 30 minutter kan nå Aarhus, Herning og Viborg.

Huset set udefra
Huset er et længehus på 170  med lyse, blødstrøgne mursten af typen Libra fra Strøjer Tegl. Tagkonstruktionen er sadeltag uden udhæng, hvilket giver et stramt og minimalistisk udtryk i kombination med de sorte tagrender og nedløb. Vinduerne er Rationel AURAPLUS 3-lags i træ/alu (sorte udvendigt og hvide indvendigt). Huset har desuden en integreret carport på 52 m² med 11 m² redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret, samt en overdækket terrasse på 10 m².

Grunden er på 708 m2 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Køkken-alrummet ligger i åben forbindelse med opholdsstuen og tilbyder et fint view fra spisebordet ned gennem huset. Køkken-alrummet er både udstyret med et depot med skjult indgang via skabsvæggen samt en stor, lamelbeklædt alkove, hvor ungerne kan slænge sig søndag morgen. Det høje skråloft fra køkken-alrummet videreføres i stuen og får huset til at føles sammenhængende og meget rummeligt. Her er også mulighed for at opstille et langbord, hvis der skal være fest. Fra stuen er der også udgang til en dejlig overdækket terrasse på 10 kvm. Når dagen går på hæld, kan husets voksne trække sig tilbage i en rummelig forældreafdeling med et stort walk-in på til den velassorterede garderobe og et skønt badeværelse på 8 kvm. Du skal ikke bruge meget tid på vedligehold i huset, der er udstyret med slidstærke plankegulve i laminat og andre vedligeholdelseslette materialer.

Husets gulve, lofter og vægge
Gulvene er beklædt med flotte laminat plankegulve af typen Akustik Designkork Western Oak i stue, soveværelse, walk-in og i husets værelser. På gulvene i entré/indgang, bryggers, køkken-alrum og badeværelser (herunder vægge i bruseniche) er der lagt lyse klinker i str. 60*60 cm af typen Daisen Light Grey.

I hele huset er der hvide gips lofter med akustikfelter i stue og køkken-alrum. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er udstyret med et Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiramme er BR2018 og opvarmning er med fjernvarme. 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

  • 52  integreret carport med redskabsrum
  • Sadeltag uden udhæng med sorte tagrender
  • 10 graders gennemgående skråloft i køkken-alrum og 10 graders ensidigt skråloft i stuen
  • 3 børneværelser
  • 10 m² overdækket terrasse
  • Rationel AURAPLUS 3-lags vinduer i træ/alu

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot