Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Muskatvej 6, 8600 Silkeborg

Milton Huses kontantpris:

Muskatvej, Silkeborg

Veludnyttet gårdhavehus med integreret garage

Husbeskrivelse
Der er masser af anvendelsesmuligheder i dette moderne og funktionelle gårdhavehus med en stor integreret garage og overdækket terrasse. Her får du ikke bare et nyt hus, men også muligheden for at bo i et spændende, nyetableret område i Silkeborg. Området er særdeles børnevenligt med lukkede stisystemer, der både fører til skole, børnehave, sportsforening, indkøbsmuligheder og skønne, grønne områder. Huset er beliggende i Eriksborg ved Gødvad med ca. 5-10 min. kørsel til Silkeborg Midtby. Der er heller ikke langt til motorvejen, hvorfra du inden for ca. 30 minutter kan nå Aarhus, Herning og Viborg.

Huset set udefra
Huset er et flot gårdhavehus på 177 m² med lyse mursten af typen White Bonasus fra Egernsund Wienerberger. Tagkonstruktionen er afvalmede gavle med ca. 30 cm udhæng.
Vinduerne er Rationel AURAPLUS 3-lags træ/alu (sorte udvendigt og hvide indvendigt). Huset har desuden en 50  integreret garage med støbt og isoleret gulv samt to vinduer og en glasdør, der sikrer masser af naturligt lys i garagen. Derfor er den foruden opbevaring af familiens vognpark ideel til fitnessrum, kreativt værksted, festlokale eller måske noget helt fjerde.

Grunden er på 714  med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Indenfor er pladsen er effektivt udnyttet med kombineret entré/bryggers med god opbevaringsplads. Næste stop er husets ’ungdomsafdeling’, som er udstyret med eget bad og tre gode værelser på hver 11.5 kvm, så ingen kan føle sig snydt.

Fra gangen træder du direkte ind i det store køkken-alrum med depot, hvor du kan slumre hen i den hyggelige, lamelbeklædte alkove eller kokkerere ved den fritliggende køkkenø. De dobbelte døre ud til det afskærmede gårdhavemiljø gør det nemt at rykke selskabet udenfor på de varme sommeraftenener. Franske døre adskiller køkken-alrummet og stuen, der leder videre til en stor forældreafdeling med walk-in og badeværelse. Fra stuen er der også adgang til en hyggelig, overdækket terrasse.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminat plankegulve af typen Empire XL Brun Eg i stue, soveværelse, walk-in og i husets værelser. På gulvene i entré/indgang, bryggers, køkken-alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt lyse klinker i str. 60*60 cm af typen Betonico White.

I hele huset er der flotte, hvide gips lofter med akustikfelter i køkken-alrummet. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er udstyret med et Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiramme er BR2018 og opvarmning er med fjernvarme.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

  • 50  integreret garage
  • Overdækket terrasse på 12 
  • Valmtag med 30 cm. udhæng
  • Køkken-alrum med depot og alkove
  • 3 børneværelser
  • Rationel AURAPLUS 3-lags vinduer i træ/alu

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot