Huset er solgt

Ønskes et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 7562 4300

Boligbeskrivelse til print

KLIK HER

Jeg er interesseret i

Nonnedalen 2, 4100 Ringsted

Milton Huses kontantpris:

Nonnedalen 2, Ringsted

Inspirationshuset er centralt beliggende i den vestlige del af Ringsted, i en attraktiv og børnevenlig udstykning tæt på indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner, skovområde samt et varieret udbud af fritidsaktiviteter. Der er nem adgang til motorvej og kort afstand til centrum.
Huet er et flot vinkelhus med sadeltag og opmurede gavle i blødstrøgne mursten fra Wienerberger og lerteglsten i naturrød. Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og mørkegrå udvendigt.
Huset har en tilhørende stor integreret dobbelt carport med muret redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Der er tagrender og nedløb i stål og alt udvendigt træværk er grundmalet; sternen i antracit og underbeklædning i hvid. Der er murede gavle og søjler ved carport. Grunden er på 907 m2 med en dejlig stor sydvestvendt have med plads til leg og hygge.

Huset set indefra
Hver en kvadratmeter i dette hus er udnyttet optimalt og her er plads til hele familien. Kom tørskoet fra carporten ind i husets rummelige bryggers og herfra videre til en lille fordelingsgang med adgang til gæstetoilet, et værelse samt husets hjerte; det store lyse køkken/alrum. Her er plads til både madlavning, familiehygge og lektielæsning. Huset har store vinduespartier, som sikrer et flot lysindfald fra forskellige vinkler og en god rumfornemmelse.
Husets gulve, vægge og lofter
På gulve i bryggers og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt en lys klinke i 60 x 60 cm. Derudover er der flotte akustikgulve – Vinyl Comfort Commercial Arcadian Rye Pine Mil-740 i køkken/alrum, stue og alle værelser.
Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter og køkken/alrummet udføres med skråloft samt akustikfelter for at skabe et dejligt indeklima i det store centrale rum. Det er hvidmalet glasfilt på alle vægge, HTH inventar og hvidevarer fra bl.a. AEG.
Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme med veksler og husets energiklasse

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 kvm integreret carport med redskabsrum

Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer

Lerteglsten i naturrød

Skrå gipslofter med akustikfelter i køkken/alrum

Betal først ved overtagelse!

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot