Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Østerlindparken 55, 7400 Herning

Milton Huses kontantpris:

Østerlindparken, 7400 Herning

Huset udefra
Huset er et flot og funktionelt forskudt længehus på 170 m² i flotte mursten fra Strøjer Tegl – B517 Sputnik. Huset er med sadeltag uden udhæng, sorte tagsten og ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu - sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med en muret søjle og med ca. 13 m² redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 713 m² med en dejlig sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset indefra
Huset byder velkommen med en dejlig rummelig entre med akustikpaneler. Fra husets entré er der direkte adgang til bryggers, børneafdelingens 3 værelser og badeværelse. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Fra køkken/alrummet er der adgang til et depotrum med opbevaringsplads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer. I stuen er der flot lysindfald og direkte forbindelse til soveværelse og badeværelse. Den øgede lofthøjde på 249 cm. øger rumfornemmelsen i hele huset.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Hustype: Forskudt længehus.
Mursten: Strøjer Tegl – B713 Sputnik.
Tag: Sadeltag uden udhæng, sorte tagsten og ståltagrender.
Vinduer: Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu - sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Lofter: Hvide gipslofter i hele huset med akustikfelter i køkken-alrum og stue samt øget lofthøjde på hele 249 cm i hele huset.
Gulve: Flotte akustikgulve – designkork panama oak gulve i stuen, soveværelset, samt i husets værelser. Flotte 60 x 60 cm klinker i bryggers, køkken/ alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche
Vægge: Beklædt med filt.
Inventar: Lækkert design fra HTH.
Varmekilde: Energiklasse 2018.
Opvarmning: Fjernvarme.
Tilvalg: Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og flagstang medfølger.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot