Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

til print

Klik her

Jeg er interesseret i

Pilehaven 13, 7120 Vejle

Milton Huses kontantpris:

Pilehaven 13, Vejle

Området
Meget velbeliggende inspirationshus i udstykning med vægt på grønne områder og respekt for det eksisterende landsbymiljø. Pilehaven ligger kun få minutters kørsel fra Vejles centrum, men i et roligt og utroligt naturskønt område. Udstykningen er en af Vejles mest attraktive beliggenheder blandt børnefamilier, med en velfungerende skole beliggende i kort afstand fra huset.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt forskudt vinkelhus uden udhæng i flotte mursten fra Wienerberger. Huset er med sadeltag, opmurede gavle og sorte zink-arkitekttagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 48 kvm. stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 837 kvm. med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra

Fra husets entré er der direkte adgang til bryggers og børneafdelingen med to værelser og badeværelser. Fra entréen er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Fra køkken/alrummet er der adgang til kontor samt depotrum med opbevaringsplads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer. I stuen er der flot lysindfald og direkte forbindelse til soveværelset og walk-in med masser af skabsplads og badeværelse.

Luft, rummelighed & velvære
Der er flotte vinyl – Genova eg natur MIL-781 gulve i stuen, soveværelset samt i husets værelser og kontor. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der lagt fliser i 60x60 cm. I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der skrå lofter med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik og et godt indeklima i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med filt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft uden træk hele året
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Huset opvarmes med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 kvm. integreret carport med redskabsrum

Flotte mursten fra Wienerberger W447 - Flint

Skåloft i køkken/alrum med akustiklofter

2 børneværelser og 1 kontor 

Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Alkove i alrum

Komplet haveanlæg samt belægning medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot