Huset er solgt

Boligmateriale

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Poul La Cours Vej 52, 6600 Vejen

Milton Huses kontantpris:

Poul La Cours Vej, Vejen

Husbeskrivelse

Meget velbeliggende udstillingshus der er skønt beliggende i et lukket boligområde ud til åbne marker. Der er tale om en central beliggenhed i Vejen/Askovs mange muligheder.
Askov er kendetegnet ved at være et godt og trygt sted, hvor børnene kan færdes frit. Der er et godt fællesskab i byen, der er centreret om dels børnehave og skole og dels omkring idrætsforeningen, spejderliv og andre fritidsaktiviteter. Hertil er der et godt miljø og mange aktiviteter omkring den store Askov Højskole, der er kendt som Danmarks anden ældste.
Indkøb kan man klare nemt i lokalområdet, da Askov har en fin Dagli’Brugs, der har åbent alle 7 dage i ugen, frisører og en OK-tank. Men da Vejen er meget tæt på, så møder man hurtigt en lang række specialbutikker med blandt andet optikere, børne-, herre- og dametøjsforretninger, vinhandel, mange frisører, små specialforretninger, mange dagligvareforretninger (Kvickly, Løvbjerg, REMA 1000, Netto, Fakta, Aldi og Lidl) og en lang række andre muligheder.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt forskudt vinkelhus på 172 m² med udhæng i flotte grålige mursten fra Strøjer Tegl – B547 Libra. Huset er med sadeltag, opmurede gavle og sorte tagsten.
Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sort udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 1090 m² med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra entréen er der direkte adgang til det lækre, store, lyse køkken/alrum, der er forbundet med stuen. Fra køkkenet er der desuden udgang til terrassen.
Fra stuen er der adgang til forældreafdelingen bestående af soveværelse med dejligt walk-in og eget badeværelse.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte akustikgulve – Sahara Oak Designkork, gulve i stuen, soveværelset, walk-inn samt i husets værelser og kontor.
På gulvene i entré, bryggers, køkken/alrum, depot og badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt lyse klinker i str. 60*60 cm.
I hele huset er der flotte hvide ultrafine træbetonlofter og i køkken/alrummet er der 15 graders skrålofter. Troldtektlofterne er med til at sikre en optimal akustik og et godt indeklima i hele huset.
Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er som standard med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og et lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48  integreret carport med redskabsrum.
Flotte mursten fra Strøjer – B547 Libra
15 graders skråloft i køkken/alrum.
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot